Klopov spisak želja i alternative, posle Grka, realno dovođenje još dva igrača!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 14.08.2020.
10:19
Izvor: Sportske.net

Pitanje je koja će dvojica stići, imena se manje-više znaju, ali i budžet...

EPA-EFE/Glyn Kirk/NMC/Poo
EPA-EFE/Glyn Kirk/NMC/Poo

Povezane vesti

Nakon Kostasa Cimikasa, Liverpul se okrenuo traženju štopera, pre svega.

Navodno, Klop ima nekoliko opcija, predao je spisak direktoru Edvardsu, s obzirom na kupovine Sitija, sada je i vlasnicima jasno da će morati da ulože novac u još par pojačanja.

Tijago Alkantara možda nije potreban Liverpulu, ali ako ode Keita, mogao bi da stigne jer ima veliku želju da radi sa nemačkim trenerom.

Ipak, u ovom trenutku, engleski šampiona želi da se obezbedi i ojača štopersku liniju.

Kulibali je otpao, najskuplja meta je Dijego Karlos iz Sevilje, ali sigurno je da on neće koštati manje od 50 miliona. Alternative su Ben Vajt iz Brajtona koji ima sjajnu sezonu u Lidsu, a tek treća opcija je Kabak iz Šalkera. Liverpul neće platiti više od 20 miliona za Turčina, Nemci traže desetak više, ali niko nije oduševljen, Kabak se čini kao kupovina u nuždi.

Što se ostalih imena sa Klopovog spiska tiče, Ismaila Sar iz Votforda je visoko na listi, on bi rešio problem u napadu, i rasteretio Salaha, Manea i Firmina, ali je problem što svoje rekordno pojačanje, "Hornetsi" i pored ispadanja iz lige ne žele da prodaju za manje od 40 miliona evra.

baner

Mediji tvrde da Liverpul nije odustao od svoje prve mete, Raula Himeneza, ali on je preskup i teško je verovati da bi sada Redsi uložili 60 miliona u Meksikanca, a nisu kupili Vernera za manji novac...

Najrealnije je da budu dovedeni Tijago i neki manje skup štoper, odnosno da do kraja prelaznog roka klub potroši oko 50 miliona evra koje žele da nadoknade sa par prodaja, Šaćirija, Harija Vilsona ili eventualno Grujića...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wizard08
Friday, 14.08.2020
10:46

Izgleda da wajnaldum nece produziti ugovor,tako da je od sledece sezone potrebna zamena za njega i za milnera koji ce verovatno u penziju,ostatak sredine je vec u poznim godinama.tako da keita mora da ostane zajednk sa fabinjom oni ce u narednim sezonama ciniti okosnicu sredine.ocigledno je alkantara potreban da popuni taj nedostatak u naredne dve godine dok ne dodje trenutak da se uloze vece pare u nekoh maldje i kreativnijeg.sad taj napad takodje nije mlad i ekipa nije u nekoj zavidnoj poziciji naravno tice se dugorocnog plana od recimo 5 godina.ismaila sar bi bio tu idealan to je igrac koji bi mogao da zalici na mane kroz neku godinu.znaci klop ce ocigledno probati naredne dve sezone da napadne sve sto se moze napasti a onda maksimalno podmladiti tim i spremiti ga za njegov odlazak,odnosno dolazak stivija na njegovo mesto.

avatar
LFC*19
Friday, 14.08.2020
12:30

Potpuno slaganje... Treba nam stoper dobar odmah.

avatar
Milos Ilic_fb1
Friday, 14.08.2020
15:21

Pre ce TAA u penziju nego Milner. Salim se naravno, ali kakav je frankestajn covek, igrace do 40. lagano, pa ce onda da prece u MLS da igra jos 10ak godina bez stresa.
Mislim da nece cekati klop toliko. Doveo je mladog levog beka, Kurtis Dzouns je pokazao potencijal i uz pravilan rad izrasce u stvarno strasnog veznjaka, Harvi Eliot takodje. Minamino ima 25, dakle ako se uklopi ima bar 5 godina pred sobom kako valja, a Mane i Salah ulaze u najbolje fudbalske godine. Mislim da ce dovoditi sve vreme talente za sicu, a zvede... samo kad mora

avatar
Nemanjici
Friday, 14.08.2020
10:37

Al su se stisle gazde.

avatar
JC\'90
Friday, 14.08.2020
10:35

Velika greska sto nisu doveli Vernera. Da su pametni sada da probaju da dovedu Abrahama jer mu mesto sad zauzima Verner, a tu je i Ziru. Ovi stoperi su preskupi, po meni je najbolje resenje Tah iz Levera. Tiago je klasa, ne moze da smeta ako ga dovedu.

avatar
Savoa
Friday, 14.08.2020
14:36

Ne lupaj kakav Abraham.

avatar
xman
Friday, 14.08.2020
16:08

Ja bih rekao samo greska, a da li je velika, pokazace se ove sezone. Nesumnjivo je veliki potencijal, ali ne bi bio ni prvi ni poslednji koji se nije snasao. Da ne bude da ga hejtujem sto nije dosao u Liverpul, gazde su ispali stipse, samo mi bode oci ovo velika greska.

avatar
Maksim
Friday, 14.08.2020
10:32

Vladimire Stojanoviću, dokle ćeš više da seliš Keitu iz Liverpula?

avatar
Kolos
Friday, 14.08.2020
11:28

To je u skladu sa štamparskim greškama, dakle, konstantno.

avatar
Red blood
Friday, 14.08.2020
12:04

I mene zanima.

avatar
Patrick Berger
Friday, 14.08.2020
10:30

Liverpul trazi cetvrtog stopera, tako da je 15M plafon! Sar ima zelju da dodje, da igra sa Maneom, ostaje da se klubovi dogovore.