Klopova prva želja? Nije Mbape, nego Srbin!

Autor: Boris Jovanović
sreda 07.07.2021.
11:10
Izvor: Sportske.net

Liverpul traži način da dovede jednu veliku zvezdu, Nemac zna šta je potrebnije!

EPA-EFE/Riccardo Antimiani
EPA-EFE/Riccardo Antimiani

Povezane vesti

Iako engleski mediji s vremena na vreme pišu da bi Redsi mogli da iznenade sve kupovinom Mbapea, čini se da to nije realno. I nije samo novac u pitanju, već činjenica da im je potrebniji vezista.

Odlazak Vajnalduma je poremetio planove, pojavljuje se dosta imena, ali neka od njih ne ulivaju poverenje.

Priča se o Renatu Sančezu, o ponudi Lilu, ali to je velika kocka, neki ga čak nazivaju "Džakom", odnosno smatraju da bi bio sličan promašaja Arsenalovom, jer mnogo bolje igra za reprezentaciju nego za klub. Uz to, ponudu od 20 miliona "Doge" sigurno neće prihvatiti. 

Još jedna jeftinija varijanta je Škot Najdžel MekGin, ali posle Džeka Griliša, čini se da Aston Vila nema nameru da se odrekne kome je zanimljivo deda predsednik škotskog saveza i nekadašnji prvi čovek Seltika.

Zbog toga, mediji pišu da Klop želi Milinković-Savića i da je spreman da uloži novac u veliko pojačanje. Priča se da bi u paketu mogao da bude Šaćiri, ili još neki igrač, ali Redsi su očekivali da cena usled pandemije padne i da za oko 60 miliona evra mogu da kupe našeg reprezentativca.

Iz krugova bliskih Laciju saznaje se da je Sari tražio od Lotita da ne prodaje Sergeja osim za neku veliku ponudu, u ovom slučaju to bi bilo 80 miliona evra. Upravo je to Liverpulov klupski rekord, pa bi morali da isprazne kasu do dna da dobiju ključno pojačanje.

Koliko je transfer blizu?

Zavisi od vlasnika koji su i dalje rešeni da smanje gubitke, da eventualno dovedu pojačanja, ali tek pošto prodaju igrače iz drugog plana.

Laciove namere su jasne, ako Sergej započne pripreme i uđe u avgust kao fudbaler Rimljana, teško će ga se odreći, pogotovo u drugoj polovini avgusta kada će šanse da nađu zamenu biti manje...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke