Klopova trka za veznog, na pol poziciji - Austrijanac?!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 29.08.2022.
08:31
Izvor: Sportske.net

Liverpul želi pojačanje do kraja roka.

EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL
EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL

Povezane vesti

Jirgen Klop je u petak priznao da je pogrešio kada je pomislio da mu nije potrebno još pojačanja i Liverpul je od tada u intenzivnoj potrazi za veznim igračem.

Veliki broj povreda u veznom redu, pošto su van stroja - Tijago, Okslejd-Čemberlen, Keita, Džouns, naterale su Klopa da shvati da i pored velikog broja igrača, nema i dovoljan kvalitet u srcu tima.

Zbog toga je Liverpul krenuo u potrazu, a prethodnih dana pominjala su se brojna imena, a najzvučnije je - Frenki de Jong. Ipak, glasine o njegovom odlasku utihnule su već nekoliko dana, jer je izgleda spreman da se dogovori sa Barsom i prihvati smanjenje plate i ostane. 

Takođe, pominjao se i Brajtonov Kaisedo koji je po Klopovom ukusu, ali Nemac smatra da njegov klub traži previše novca i da se taj posao ne isplati.

Odnos cene i kvaliteta doveo je Klopa do - Konrada Lajmera!

Austrijanca juri Bajern Minhnen čitavo leto, RB Lajpcig je odbio sve ponude, a Liverpul bi mogao da je poveća i ukrade ga u finišu roka.

Ovaj 25-godišnji Austrijanac je ušao u poslednju godinu ugovora, zbog toga je i dostupan za sumu između 28 i 30 miliona evra. 

Liverpul bi toliko novca mogao da izdvoji, samo ukoliko je Klop potpuno zadovoljan izborom, jer neće bilo kakvo pojačanje, već igrača koji će moći da odigra značajnu ulogu već u prvoj sezoni.

Lajmer ima veliko iskustvo, u Lajpcig je stigao još 2017. godine, iz RB Salzburga i izrastao je u jednog od najboljih veznih igrača u Bundesligi. Zanimljivo da ga je zimus želeo Ralf Rangnik u Mančester  junajtedu, ali da uprava nije želela da ga dovede.

Liverpul je za vikend protiv Bornmuta pokazao svoju moć i da će se do kraja boriti za titulu u Premijer ligi, a AdmiralBet sada nudi još veću kvotu na to - 7.00!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke