Klub mu ispada u Čempionšip, a on razmišlja o Arsenalu!

Autor: Lazar Nikolić
sreda 27.04.2022.
17:45
Izvor: Sportske.net

Ako Everton ispadne iz lige, napadač sigurno neće.

@Everton/Twitter
@Everton/Twitter

Povezane vesti

Dok se Everton grčevito bori za opstanak u Premijer ligi, njihov napadač Dominik Kalvert-Luin uveliko razmišlja o potencijalnom prelasku u Arsenal.

Napadač "Karamela" se muči sa povredama čitave sezone, zbog čega je odigrao samo 13 utakmica i postigao tri gola u Premijer ligi. Njegovo dugačko odsustvo odrazilo se i na katastrofalne partije ekipe Frenka Lamparda koja se trenutno nalazi u zoni ispadanja sa ne baš najboljim šansama da ostane u društvu najboljih timova Engleske.

Eventualno ispadanja kluba iz Liverpula u Čempionšip neće se mnogo odraziti na povremenog reprezentativca Engleske koji je prema pisanju tamošnjih medija već obavestio klub i svoju okolinu da će po završetku sezone napustiti "Gudison park" i ako Everton ostane u Premijer ligi.

Želja 25-godišnjaka je Arsenal. "Tobdžije" su već stupile u kontakt sa engleskim centarforom, a razlog za to jeste isticanje ugovora dvojici napadača Aleksandru Lakazetu i Ediju Nketiji, obojica najverovatnije neće ostati na "Emirejtsu" naredne sezone.

Kalvertu-Luinu ugovor sa Evertonom ističe 2025, godine, ali će zbog loše fnansijske situacije klub morati da se otarasi njegovih visokih primanja, a ispadanje u Čempionšip značilo bi i veliki pad vrednosti celokupnog igračkog kadra Lampardovog tima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke