Klupko se odmotava - PSŽ odredio i cenu za Mbapea, ovo je njegov novi klub?!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 12.06.2023.
23:15
Izvor: Sportske.net

Šta se odjednom desilo?

EPA-EFE/MOHAMMED BADRA
EPA-EFE/MOHAMMED BADRA

Povezane vesti

Kao bomba odjeknula je vest da je Kilijan Mbape obavestio PSŽ da neće produžiti ugovor.

Uskoro su počele da se smenjuju i pojavljuju nove informacije koje su zaista bombastične.

Navodno, u Pari Sen Žermenu su poludeli zbog toga što je Mbapeovo pismo odnosno zvanični dopis da ćene aktivirati soluciju da produži ugovor još na jednu sezonu, do 2025. godine, prvo procureo u medije, a tek onda stigao u klub.

Takođe, PSŽ veruje da je iza svega zaista Florentino Perez koji je smireno pustio Karima Benzemu znajući da je spremio novac za Mbapea i da je sa njim ponovo ostvario komunikaciju! 

Mbape je imao rok do 31. jula da aktivira opciju da produži ugovor do 2025. godine, ali je već danas obavestio PSŽ da to neće učiniti, kako bi imao dovoljno vremena za realizaciju transfera.

Čak se piše među pouzdanim izvorima da je PSŽ spreman da ga pusti za 185 miliona evra, u suprotnom, Mbape može da ode besplatno sledećeg leta. 

Real Madrid je spreman, a madridski mediji već pišu da je Perez baš zbog svega ovoga i odugovlačio sa ofanzivom na Harija Kejna, znajući da će Mbape biti dostupan. 

U Madridu su se večeras doslovno upalili svi alarmi, novinari su potpuno poludeli i preko svojih insajdera uglas preneli svi istu vest - DOLAZI OVOG LETA TIK-TAK, TIK-TAK...

Ne treba zaboraviti da je Mbape i prošlog leta bio na korak od Reala, ali tada nije želeo da ode kao slobodan i da PSŽ ne zaradi ništa od njegovog transfera. Sada je situacija potpuno drugačija i zaista je na prodaju.

Vinisijus, Mbape, Rodrigo? Iza Belingem, Kros, Kamavinga... vežite se...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke