Ko će posle Pepove rekordne kupovine platiti ceh u Sitiju? Ovo su kandidati!

Autor: Boris Jovanović
petak 25.06.2021.
12:14
Izvor: Sportske.net

Siti neće prestati sa kupovinama, ali mora i da prodaje...

EPA-EFE/Dave Thompson
EPA-EFE/Dave Thompson

Povezane vesti

Odmah se krenule spekulacije, ko će morati da napusti klub posle izvesnog transfera kapitena Vile u Mančester Siti.

Pep Gvardiola je srušio britanski rekord, isplativši trocifrenu sumu, ali to nije kraj, planira da napadne i Totenhem i dogovori se oko Harija Kejna. Ali prepreka je Livi koji traži 150 miliona evra, pristao bi da dobije novac i Sterlinga, ali engleski reprezentativac i ne pomišlja da se preseli u Totenhem.

Ako treba da ide, onda ide pod svojim uslovima, mada je teško verovati da bi neko mogao da ga kupi, eventualno PSŽ, ostali nemaju novac. Ali, ako ode Mbape, Leonardova meta je Kristijano Ronaldo, njegov marketinški uticaj je nemerljiv i sigurno da bi Parižanima bila potrebna super zvezda kako bi amortizovali eventualni odlazak najboljeg strelca.

Siti je navodno "Pevcima" nudio Garbijela Žesusa, koga procenjuju na 60 miliona, ali iako je Totenhem zainteresovan, oni ne veruju da Brazilac vredi toliko.

 

 Neko će morati da napusti Siti, kako bi otvorio mesto i za Griliša i za Kejna, ali i napunio kasu posle uloženog novca.

Laport se pominjao, no, prema nekim informacijama Gvardioli ne pada na pamet da ga pusti, a po svemu sudeći najviše šansi da ode ima Bernardo Silva. On želi da promeni sredinu, gleda ka Barseloni, ali Katalonci nemaju novca, niti je u izgledu da ga dobiju u dogledno vreme jer ni sami ne mogu da prodaju igrače. 

Šta je sa Marezom?

I on ne bi imao ništa protiv da ode iz kluba, za njega je bio zainteresovan Real, ali Pep ne želi da se odrekne Alžirca, radije bi pustio Bernarda Silvu ili Sterlinga. 

U svakom slučaju, neko će posle Garsije i Kuna koji su otišli bez obeštećenja morati da napusti klub, pominju se Zinčenko i Ake, ali nijedan od njih ne može baš da donese veliki novac Sitiju.  

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke