Ko je najbolji prema mišljenju Erlinga Halanda? Ovim je zagolicao maštu engleskog velikana!

Autor: Nemanja Janošev
utorak 31.08.2021.
09:48
Izvor: Sportske.net

Gde će on nastaviti svoju karijeru?

EPA-EFE/RONALD WITTEK
EPA-EFE/RONALD WITTEK

Povezane vesti

Najbolji strelac Borusije iz Dortmunda Erling Haland uz Kilijana Mbapea, najtraženiji je fudbaler sveta u ovom trenutku.

Veruje se da će zajedno sa Francuzem da dominira u narednih 10-15 godina, stoga se najveći klubovi Evrope utrkuju za njihov potpis. Za obojicu će morati da se sačeka do narednog leta. Tada bi Kilijan Mbape trebalo da krene put Madrida, ali ostaje u magli gde bi mogao da završi Norvežanin.

Za njegove usluge su da sada iskazali interesovanje Čelsi, Mančester junajted, Mančester siti i Pari Sen Žermen, dok se iz prikrajka spominje i Liverpul koji bi idućeg leta morao da krene u rekonstrukciju napada.

Haland je u svom poslednjem intervjuu malo zagolicao maštu navijačima ovog kluba budući da za njega nema dileme ko je najbolji defanzivac sveta.

"Mislim da je Virdžil van Dajk najbolji štoper na svetu. Mislim da se u ovoj prostoriji još nekoliko ljudi slaže sa mnom. Brz je, jak i pametan, a to su tri važne stvari koje moraš da imaš. Igrao sam protiv njega dva puta. Rekao bih da je najbolji kojeg sam sreo. Odličan je igrač i trebalo bi igrati mimo njega", naveo je Haland.

Naravno, ovo je izazvalo veliku pažnju navijača Liverpula koji sanjaju o velikom transferu, posebno za naredno leto s obzirom na to da su u aktuelnom prelaznom roku videli samo Ibrahimu Konatea koji je zalog za budućnost i plaćen je 40 miliona evra RB Lajpcigu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke