Ko je prekobrojan u Realu i kakve su šanse da Srbin ostane?

Autor: Boris Jovanović
sreda 23.06.2021.
10:20
Izvor: Sportske.net

Anćeloti vidi još neka pojačanja, ali problem su igrači koji su se vratili sa pozajmica...

EPA-EFE/JuanJo Martin
EPA-EFE/JuanJo Martin

Povezane vesti

U Realu su stvari jasne, sa Alabom i igračima koji se vraćaju sa pozajmica, Bejlom, Odegardom, Jovićem, Sebaljosom, Valjehom, Brahimom i Kubom ukupno je 29 fudbalera.

Otišao je Ramos, videćemo hoće li i Varan, ako se to desi stići će još jedan štoper. Anćeloti ima nameru da radi sa 25 igrača, dakle četvorica i da niko ne dođe su prekobrojni.

Sigurno ostaje Odegard, vraćen je da bi igrač, a čeka se odluka Bejla. On može ili da napusti fudbal, ili da se dogovori oko odštete, male su šanse da nastavi u Totenhemu. Ako, se vrati, biće u konkurenciji, 15 miliona evra za poslednju sezonu, Anćeloti tvrdi da može da ga iskoristi.

Sa Sebaljosa verovatno nema mesta, ali on ne želi na pozajmice, hoće da ga prodaju, Valjeho se sigurno neće zadržati, a Brahim će, po svemu sudeći još jednu sezonu provesti u Madridu. Tamo bi mogao da mu se pridružio Odriozola, Lukas Vaskez je produžio ugovor, on može da se bori sa Karvahalom za mesto kraj desne aut linije, pa za nekadašnjeg igrača Sosijedada koji je bio i u Bajernu na pozajmici nema mesta. 

Jović ima opciju da ponovo bude u senci ili da opet ode negde da proba da se nametne, ako prodaju Silvu, u Ajntrahtu su veoma radi da mu produže pozajmicu. Jer, u ovom trenutku, Marijano Dijaz i dalje ne želi da napusti klub i Real tu ne može ništa. Dominikanac kao i prošle sezone želi da se bori, a navodno je i Marselo poručio da ostaje. To znači da nema ništa od nekih velikih pojačanja u odbrani jer Brazilac ima ogromnu platu. Blizu ostanka je Isko koji veruje da će kod Anćelotija imati drugačiji tretman.

Vinisijus nije na prodaju, kao ni Militao i par mlađih igrača, ali ovaj višak u timu sprečava promociju Blanka i Gutijereza iz Kastilje. 

Dakle, ako ode Varan što je izvesno, stiže novi štoper, Kunde, Pau Tores ili neko treći, ostaje od povratnika Odegard, verovatno i Bejl, tako da će po svemu, uz Odriozolu, Brahima, Valjeha, Sebaljosa i Jović morati da ode. 

I to uz promociju klinaca opet neće biti dovoljno da se spusti tim na 22 igrača i tri golmana, pa treba očekivati da još neko ode...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke