Ko menja Benzemu? Dvojica napadača u igri i jasna poruka Joviću

Autor: Aleksandar Golubović
utorak 10.05.2022.
13:05
Izvor: Sportske.net

Jović i Marijano na izlaznim vratima.

Beta/AP Photo/Manu Fernandez
Beta/AP Photo/Manu Fernandez

Povezane vesti

Novi španski šampion Real Madrid bacio se u potragu za drugim napadačem, koji bi naredne sezone bio zamena prvom golgeteru Karimu Benzemi, koji je uveliko zašao u godine, a prema pisanju AS-a izbor je pao na Borhu Majorala i Raula de Tomasa.

Karlo Anćeloti je izgubio poverenje u Marijana Dijaza i Luku Jovića, kao jedine klasične napadače uz Benzemu i odlučio je da da šansu igračima koji su i ranije nosili dres kraljevskog kluba.

Majoral je već drugu sezonu u Romi i vratiće se na "Santjago Bernabeu" kada mu na leto istekne pozajmica, dok je otkupna cena za De Tomasa iz Espanjola 35 miliona evra i finalista Lige šampiona to sebi može da priušti.

Benzema će odigrati i narednu sezonu u Realu nakon koje će imati nepunih 36 godina i sasvim izvesno neće dobiti novi ugovor, pa nakon što je otpala mogućnost dolaska Halanda, jasno je zašto se u Madridu okrenuli skromnijim opcijama.

Prema informacijama iz Španije, Real je danas završio veliki posao oko novog ugovora za Nača Fernandeza, koji će uskoro staviti paraf na saradnju do 2024. godine.

Slična priča kao sa Benzemom je i sa Marselom, koji još nije produžio ugovor i ostaje da se vidi ko će mu biti zamena. Trentno su u igri Migel Gutierez i Fran Garsija.

Real 28. maja čeka kruna sezone u finalu Lige šampiona protiv Liverpula, a prethodno će u prvenstvu odigrati mečeve protiv Levantea, Kadiza i Betisa.

Već u četvrtak u Madrid stiže Levante, koji se grčevito bori za opstanak, ali koji je postigao više golova od polovine timova u ligi. Stoga, ukoliko verujete da će oba tima postići po gol na meču, AdmiralBet vam nudi kvotu od 1,47.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke