Ko menja Kurtou? Na listi četvorica kandidata!

Autor: Milovan Longinov
subota 12.08.2023.
10:15
Izvor: Sportske.net

Madriđani traže rešenje.

EPA-EFE/JUANJO MARTIN
EPA-EFE/JUANJO MARTIN

Povezane vesti

Tibo Kurtoa je doživeo tešku povredu zbog koje će propustiti čitavu sezonu, pa Real Madrid traži adekvatnu zamenu.

Iako su na prvu loptu u petak kada se Belgijanac povredio pomislili da ne postoji idealnije rešenje od Davida De Hee, donedavni golman Mančester junajteda uopšte nije u orbiti, barem za sada.

Golman Sevilje Bono je prva opcija, ali je kod njega problem što će na zimu učestvovati na Kupu afričkih nacija i samim tim propustiti veliki broj utakmica. Uz to, Sevilja i Real nemaju najbolje odnose i predsednik Andalužana je već poručio da Bono ne ide nigde.

Pominje se takođe perspektivni golman Valensije Giorgi Mamardašvili, koji je ovog leta i meta Bajern Minhena. Real i Valensija imaju značajno bolje odnose, pa pregovori nisu nemogući, samo je pitanje da li je reprezentativac Gruzije pravo rešenje.

Takođe, pominje se čak i Kepa, koga isto želi Bajern Minhen, a posebno se spekuliše da bi mogao da napusti Čelsi zbog dolaska Roberta Sančeza iz Brajtona. 

Navijači romantizuju povratak Kejlora Navasa, ali Kostarikanac nije u užem izboru Florentina Pereza i Karla Anćelotija.

Za sada, Andrij Lunin ostaje prvo rešenje, ali Ukrajinac nema iskustva da bude prvi golman Reala, iako je dugo tu. Real će sigurno tražiti novog golmana, samo je pitanje koga će izabrati kao rešenje do kraja ove sezone. 

Bono, Mamardašvili, De Hea, Kepa ili neko potpuno drugi?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke