Ko se sve večeras oprašta od "Parka prinčeva"? Lista je poduža i zabrinjavajuća!

Autor: Milovan Longinov
subota 03.06.2023.
09:35
Izvor: Sportske.net

PSŽ po ko zna koji put na novom početku.

EPA/HORACIO VILLALOBOS
EPA/HORACIO VILLALOBOS

Povezane vesti

PSŽ će večeras pred svojim navijačima proslaviti novu, 11. titulu u istoriji, ali, daleko od toga da baš ima mnogo razloga za slavlje. 

Razlog je naravno - Liga šampiona, koja i dalje deluje nedostižno, a ekipa će biti na startu leta veoma oslabljena. Lionel Mesi i Serhio Ramos napuštaju klub pošto im ističu ugovori, nije poznato gde će, ali se zna da će večeras poslednji put istrčati na "Park prinčeva". 

Izvesno je da će ovo biti i poslednja utakmica na klupi Kristofa Galtijea, koji nije ispunio očekivanja i nije uspeo da komanduje svlačionicom, kao i mnogi njegovi prethodnici. Ime novog trenera i dalje je u magli, pominje se ponovo Žoze Murinjo, ali i Ćabi Alonso, Tijago Mota, Marselo Galjardo i deluje da nije poznato baš u kom će pravcu krenuti PSŽ. 

Od ostalih igrača, večerašnja utakmica sa Klermonom vrlo verovatno će biti poslednja i za Huana Bernata, Karlosa Solera, a možda čak i Fabijana Ruiza. Svi oni imaju ponude i PSŽ je spreman da ih sasluša, jer nisu nedodirljivi.

Spekuliše se čak da bi mogao da ode i Nejmar, iako je to veoma teško, jer ima ogromnu platu, a i PSŽ će na nekome morati da zaradi posle toliko besplatnih odlazaka.

Sve u svemu, PSŽ je na novom početku, ostaje bez važnih igrača i lidera svlačionice, a neće imati ni trenera. 

Ne deluje baš da će opet preko noći moći da izgrade tim dostojan Lige šampiona...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke