Ko su sledeća velika imena u Saudiskoj Arabiji? Četvoricu već vide u ligi!

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 15.05.2024.
18:15
Izvor: Sportske.net

Ovo su fudbaleri iz Premijer lige koje očekujemo u Saudijskoj Arabiji.

EPA-EFE/ADAM VAUGHAN
EPA-EFE/ADAM VAUGHAN

Povezane vesti

Kristijano Ronaldo, Karim Benzema, Ngolo Kante, Aleksandar Mitrović, Sergej i mnogi, mnogi drugi su odavno već u Saudijskoj Arabiji, a ko će im se pridružiti ovog leta?

Četvoricu mnogi već vide u tom društvu naredne sezone. 

"Gardijan" ja radio na tu temu, i došao do informacija da će četvorica skoro sigurno igrati naredne sezone u Saudijskoj Arabiji. 

Pre svih, Mohamed Salah, Egipćanin koji ima validan ugovor sa Liverpulom, ali se svima čini da je najbolje vreme za rastanak i da dolazak novog trenera znači i početak neke nove ere Liverpula. 

Još jedan igrač Liverpula je meta saudijskih timova, a to je golman Alison. 

On je meta nekolicine klubova, iako mu ugovor ističe 2027. godine, pa je čak i njegova budućnost na "Enfildu" pod znakom pitanja u ovom trenutku. 

Još dvojica fudbalera koji se mogu nazvati "zvezdama" su na radaru Saudijske Arabije, a to su Kazemiro i Rafael Varan, obojica odlaze iz Mančester junajteda i čini se da ne postoji bolja finansijska opcija za obojicu u ovom trenutku. 

Da li će se predviđana popularnog engleskog medija ispostaviti kao tačna, ostaje da vidimo, ali čini se da je svaki od ovih transfera realnost...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke