Ko umesto Lukakua? - Zamene se same nude!

Autor: Stefan Matić
četvrtak 09.06.2022.
20:10
Izvor: Sportske.net

Belgijanac rešen da još jednom napusti London.

EPA-EFE/NEIL HALL
EPA-EFE/NEIL HALL

Povezane vesti

Romelu Lukaku je verovatno jedan od najvećih Čelsijevih promašaju u modernom dobru. 

Korpulentni napadač je posle titule u Italiji sa Interom svim snagama gurao svoj povratak u Čelsi, da bi posle godinu dana svim silama hteo da napusti "plavce". 

Za Belgijanca je plaćeno 110 miliona evra, piše se kako njegova sudbina zavisi od Granovskaje to jest da li će "transfer-mag" Čelsija tek tako popustiti pod željom igrača. 

"Plavci" za sada ne preduzimaju konkretne mere u pogledu nalaženja potencijalne zamene za svoju "devetku", ali se neki igrači već sami nude. 

Ričarlison je jedan od njih. Evertonov Brazilac želi da napusti "karamele" a jedna od željenih destinacija mu jeste klub sa "Stamford Bridža". 25-godišnjak nije imao toliku zapaženu sezonu. Everton je jedva izborio ostanak u PL, napadač je učestvovao sa 10 golova i pet asistencija u 30 odigranih utakmica. 

Takođe je i Gabrijel Žezus ponuđen od strane Mančester sitija. Čelsi se navodno raspituje i za Sterlinga, videćemo da li će biti dogovora između "građana" i "plavaca". 

Čelsijev prioritet je za sada štoper. Novi vlasnik, Tod Boeli želi da dovede pravu zvezdu u zadnjoj liniji. Juventusov De Liht i Kunde iz Sevilje su prvi izbor američkog milijardera za zamenu Ridigera. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke