Ko umesto Murinja? Veliki povratak Italijana u PL?

Autor: Stefan Matić
četvrtak 15.04.2021.
15:30
Izvor: Sportske.net

Tri veoma zanimljiva imena.

EPA-EFE/Neil Hall / Pool
EPA-EFE/Neil Hall / Pool

Povezane vesti

Danijel Livi ima besane noći pred sobom. 

Vlasnik Totenhema mora doneti veliku odluku. Da li nastaviti saradnju sa Murinjom ili potražiti drugo rešenje. 

Dosta toga će zavisiti od toga da li Totenhem gledamo naredne sezone u Ligi šampiona. "Pevci" nisu na dobrom putu, nalaze se na sedmom mestu sedam kola pre kraja prvenstva. Izostanak iz elite izvesno znači i odlazak Harija Kejna, Englez želi trofeje. "Pevci" i dalje nisu kadri za to. 

Murinjo je uspeo u par navrata i da iskaže nepoštovanje prema svojim igračima, rekao je kako je on isti, ali su igrači ti koji su drugačiji te tu treba naći opravdanja za neuspeh. Rodžers je verovatno meta broj jedan. Irac pravi odličan posao na klupi Lestera, "lisice" ne bi trebalo ovog puta da propuste LŠ. Ipak Livi bi morao dosta novca da potroši, otkaz Murinju plus dovođenje Rodžersa bi dobrano ispraznilo kasu. 

Pominje se i Nuno Espirito Santo kao zamena svom sunarodniku. Bivši golman je već četvrtu sezonu na klupi Vulvsa, pre toga vodio je Porto i Valensiju. Italijanski i engleski mediji takođe najavljuju povratak Sarija u London. 

Napolitanac je odmarao ovu sezonu, Pirlo ga je zamenio u Juventusu posle osvojenog Skudeta. Sari je bio i jednu sezonu u Čelsiju, osvojio je Ligu Evrope sa "plavcima" pre odlaska. Italijanu ne manjka ponuda. Navodno su već obavljeni razgovori i sa Romom, a i Fiorentina prati situaciju. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke