Ko voli, nek izvoli - Fiorentina odbila brojne zainteresovane za Vlahovića

Autor: Nemanja Janošev
sreda 12.05.2021.
16:50
Izvor: Sportske.net

Neće moći svako da ga priušti.

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Fudbalski klub Fiorentina neće se lako odreći svog najboljeg strelca Dušana Vlahovića i odredivši cenu za njegove usluge sigurno je da su odvratili pojedine ekipe od njega.

Cifra za mladog srpskog napadača raste iz kola u kolo. Vlahović ne prestaje da blista u ovoj godini, a u prilog tome ide i podatak da je su od početka godine samo Lionel Mesi i Robert Levandovski sa po 22 gola ubojitiji od njega. Partizanov đak je trenutno na koti od 17 pogodaka u ovoj kalendarskoj godini, a ukupno ih u Seriji A ove sezone ima 21.

To ga je preporučilo brojnim evropskim ekipama, a Fiorentina zadovoljno trlja ruke budući da neće pristati na cenu ispod 80 miliona evra za njega, navodi "Gazeta".

Roma i Milan su iskazali svoje interesovanje još ranije, ali rimski klub je i na cenu od 40 miliona evra, koliko je nedavno iznosio njegov transfer, prekinuo svoje "koketiranje" sa srpskim napadačem.

"Dušan mora da ostane fokusiran do poslednje utakmice u sezoni. Mora da ima isti stav. Predsednik će pokušati da ga ubedi da ostane na našem zajedničkom putovanju", rekao je u aprilu trener "viole" Bepe Jakini.

Njegov ugovor sa ekipom sa "Artemio Frankija" ističe 2023. godine i ukoliko do produžetka saradnje ne dođe, Fiorentina bi narednog leta mogla da dobije znatno manje ponude za njega.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke