Kod Piksija zaigrao za Srbiju, sada je slobodan igrač, uskoro stiže u Hrvatsku?

Autor: Ivan Cvetković
subota 08.01.2022.
08:10
Izvor: Sportske.net

Borio bi se za titulu.

EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL
EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL

Povezane vesti

Defanzivac Kelna Sava Aranđel Čestić sporazumno je raskinuo ugovor sa nemačkim klubom i sada je slobodan u izboru nove sredine, potvrdili su "jarčevi".

Dvadesetogodišnji defanzivac ove sezone nije bio deo prvog tima, iako je proteklog leta dobio poziv selektora Srbije Dragana Stojkovića i debitovao za "orlove" u pobedi nad Jamajkom u prijateljskom meču.

"Imali smo otvorenu situaciju sa Savom od letos i razgovarali smo sa njim o njegovim opcijama. Radi se o talentovanom defanzivcu koji sada treba da napravi sledeći korak u svom razvoju. Kroz konstruktivni razgovor došli smo do zaključka da je najbolje da raskinemo ugovor. Na ovaj način Sava može da se preorijentiše i napravi novi korak u karijeri", objasnio je odluku Kelna sportski direktor Jorg Jakobs.

Nemački Skaj donosi zanimljivu informaciju da je Rijeka već stupila u kontakt sa Čestićem, te da bi vrlo brzo mogao postati član "bijelih".

Rijeka se trenutno nalazi na deobi prvog mesta u HNL sa Dinamom, oba tima imaju po 40 bodova, s tim što Zagrepčani imaju utakmicu manje.

Ekipa Gorana Tomića ima problema u defanzivi pošto je primila čak 27 golova, pa bi Čestić možda bio pravo rešenje u šampionskoj trci.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke