Kolarov neuništivi, i naredne godine u LŠ, kakav bi ovo transfer bio!

Autor: Boris Jovanović
nedelja 28.03.2021.
09:55
Izvor: Sportske.net

Bilo bi sjajno da ostane u Seriji A!

FC Inter Twitter
FC Inter Twitter

Povezane vesti

Aleksandar Kolarov više nije u reprezentaciji, napustiće i Inter na kraju sezone, to je gotovo sigurno.

Ali, sjajni bek ima već ponude i to ne samo Bolonje gde bi mogao da ga dočeka Siniša Mihajlović.

Naime, italijanski portali specijalizovani za transfere pišu da bi Atalanta mogla da dovede Kolarova bez obeštećenja, navodno Gasperini želi da doda iskustvo i pojača konkurenciju.

"Orobići" su platili tokom jeseni ceh igranju u Ligi šampiona, ali su se domogli i finala kupa Italije, uz to su četvrti u ligi i nema nikakve sumnje da će učiniti sve da stignu ponovo do elite. U ovom trenutku imaju dva boda prednosti i meč više od Napolija koji tu zaostalu utakmicu igra protiv trećeplasiranog Juventusa u Torinu.

I to nije sve, Kolarov ima ponudu iz Turske, i prethodnih godina je bio na meti tamošnjih timova, tada se pominjao Fener, sada je aktuelan Galatasaraj. "Lavovi" koje predvodi "Imperator" Terim su trenutno drugi, iza Bešiktaša koji ima meč manje, ako zadrže ovu poziciju igraće kvalifikacije za Ligu šampiona. Ali, ambicije su veće, nije gotovo, na kraju krajeva tri kola pre kraja dočekaće rivala sa evropske strane Istanbula.

U svakom slučaju, doskorašnji kapiten Srbije će moći da bira, a nije nemoguće da ga i sledeće godine gledamo u elitnom evropskom takmičenju...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke