Koliko bi samo odjeknuo transfer iz snova Roberta Levandovskog!

Autor: Milovan Longinov
petak 11.06.2021.
11:12
Izvor: Sportske.net

Koliko je REALno?

EPA/FEDERICO GAMBARINI
EPA/FEDERICO GAMBARINI

Povezane vesti

Robert Levandovski i Real Madrid? Madridski As tvrdi da je moguće!

Prema izvorima ovog lista, Poljak nije zatvorio mogućnost da napusti Minhen i iskoristi finiš karijere da se oproba u drugim ligama. 

As uverava, pozivajući se na izvore bliske Levandovskom, da je njegov san oduvek bio - Real Madrid.

Iako Bajern ne želi ni da čuje o njegovoj prodaji i nema nameru da ga pusti pre isteka ugovora 2023. godine, odlazak ovog leta možda i nije toliko nemoguća misija.

Levandovski navodno ima nekoliko ponuda - PSŽ želi novu "devetku" umesto Maura Ikardija, Junajtedu očajnički treba napadač, čak se pominje i Čelsi pošto Timo Verner nije klasičan golgeter.

Levandovski ipak najviše preferira Real Madrid, sa kojim je bio povezivan u više navrata. Kada je 2014. prelazio u Bajern kao slobodan igrač, njegov tadašnji agent Ćezari Kučarski pokušao je da ubedi Florentina Pereza da plati "penal" od 20 miliona evra Bajernu ako ga ukrade, pošto je Poljak već imao predugovor. Perez nije želeo da ulazi u rat, imao je Ronalda i Benzemu i Levandovski nije došao u Real.

To je bio tek početak, jer je Real pokušao da ga dovede godinu dana kasnije, ali Bajern nije želeo da ga proda. Zbog toga je Levandovski 2016. odlučio da prekine saradnju sa svojim agentom i uposli Pinija Zahavija i tada je delovalo da će napustiti Minhen u nekom trenutku.

Međutim, Levandovski je dobio novi ugovor, Bajern je ostao velesila do danas i on nije napustio klub ni sedam godina kasnije.

Usput je oborio sve moguće rekorde, ove sezone i čuveni Gerda Milera, pošto je postigao 41 pogodak u Bundesligi. 

S druge strane, postavlja se pitanje kako bi se uklopili Benzema i Levandovski? Pa, nikako. Ali, s druge strane Real mašta o Erlingu Halandu, samo što njega Perez vidi kao dugoročnu zamenu za Benzemu, dok je Levandovski samo godinu mlađi od Francuza.

Bez obzira na sve to, As danas tvrdi da transfer Levandovskog nije nemoguća misija, baš zbog njegove želje da se oproba u nekoj drugoj ligi, a Real je oduvek bio nejgov san.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke