Koliko će Srba igrati za Fiorentinu, jedan, dvojica ili trojica? Da li je ovo rasplet?

Autor: Boris Jovanović
sreda 18.08.2021.
09:42
Izvor: Sportske.net

Roko Komiso stiže u grad, kakva će biti odluka?

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Firenca čeka. Gazda Komiso stiže na Apenine, do kraja nedelje biće poznata sudbina srpskih internacionalaca, ali i mogućnost da još neki igrači pojačaju klub.

Naravno, sve oči su uprte u Vlahovića, njegovi agenti su podigli ulog, ima ugovor još dve godine, traže da klub smanji klauzulu, problem su i provizije, pa je izgleda sve jasnije da bi u slučaju da je ponuda Atletika 70 miliona evra, Vlahović će verovatno završiti u Madridu. Klub bi u tom slučaju reagovao i pokušao da dovede Belotija iz Torina koji je odbio da potpiše novi ugovor sa "Bikovima. Galo nije jedina solucija, pominju se Moiz Kean i Šamaka, dva mlada talentovana igrača.

Beloti bi svakako bio najbolje rešenje, ali pitanje je hoće li ga Torino prodati.

Što se tiče Blekija Milenkovića i dalje nema dogovora sa Totenhemom ili Vest Hemom, Juve je odustao, sada se pominje mogućnost da pod mnogo povoljnijim uslovima potpiše novi ugovor. U tom slučaju bi Fiorentina formirala najverovatnije srpski tandem. Povratak Nastasića je gotovo siguran, ako Pecelja bude prodat Betisu, ta ponuda je na stolu direktora Pradea. 

Svakako da Fiorentinu čekaju grozničavi dani, prvenstvo je iza ugla, u prvom kolu "Viole" će na noge Murinjovoj Romi u nedelju. 

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke