Koliko je realan ovaj transfer? Junajted trguje sa Barsom

Autor: Sportske Net
petak 24.09.2021.
09:30
Izvor: Sportske.net

Stiže li "stakleni"?

EPA-EFE/Peter Powell
EPA-EFE/Peter Powell

Povezane vesti

Usman Dembele u problemima je od kada je stigao u Barselonu. Fudbaler ne može da pronađe adekvatnu formu, muči se sa povredama, kojih je previše od dolaska u Barsu 2017.

Prošle sezone je uspeo da pronađe neku formu i sa 13 golova u 48 pokušao je da ubedi klub da dobije novi ugovor, ali to se nije desilo. Sve je bilo dogovoreno, saradnja do 2025. godine, međutim još uvek nema ništa od potpisa.

Španski "Nacional" izveštava da je Mančester junajted zainteresovan za ofanzivca, te da je već uspostavio kontakt.

"Crveni đavoli" su navodno obavestili agenta Dembelea o svojoj želji da ga u junu besplatno dovedu na "Old traford". Ole Gunar Solskjer možda ima Kristijana Ronalda u svojim redovima, ali poraz sredinom nedelje od Vest Hema istakao je njegov nedostatak. Entoni Marsijal nije iskoristio priliku i mogao bi biti jedan od prodatih da napravi mesta za Dembelea.

Veruje se da Junajted zahteva oko 40 miliona funti za Marsijala, a Kavani bi po svemu sudeći trebalo da na kraju sezone napusti Junajted i vrati se u Južnu Ameriku.

Koliko je realno očekivati da ćemo gledati ovaj transfer, s obzirom na to da je Dembele praktično nepoželjan u bilo kom klubu imajući u vidu njegove probleme sa povredama? Jedino što bi moglo da ohrabri ovu "kupovinu" jeste ukoliko Barselona ne produži ugovor sa fudbalerom i on bez obeštećenja stigne u Mančester. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke