Koliko je skup kad se i Siti predao?!

Autor: Sportske Net
sreda 07.07.2021.
10:11
Izvor: Sportske.net

Nismo možda očekivali ovakav epilog.

EPA-EFE/JOSE COELHO
EPA-EFE/JOSE COELHO

Povezane vesti

Pep Gvardiola tražio je zamenu za Serhia Aguera, a po svemu sudeći onaj koga svi očekuju neće doći u plavi deo Mančestera. 

Da, u pitanju je Hari Kejn, za koga Totenhem navodno traži preko 120 miliona evra. Možda će se mnogi začuditi, ali ekspert u trošenju novca, kaže da klub nije spreman da odvoji sumu koja je potrebna za Kejna.

"Nemamo novca da dovedemo Kejna, barem ne po ceni o kojoj se priča. Nemoguće je, ne možemo da ga priuštimo. Svi klubovi su u finansijskim problemima i mi nismo izuzetak. Imamo Gabrijela Žesusa i Ferana Toresa na tim pozicijama. Oni su bili neverovatni tokom cele sezone", rekao je Gvardiola i dodao:

"Imamo mnogo mladih igrača i često igramo sa lažnom devetkom, tako da verovatno nećemo kupovati klasičnog napadača ovo leto", jasan je bio trener "građana". 

Novi direktor Totenhema Fabio Paratići želi da zadrži Kejna, kojem je ostalo još tri godine ugovora. Ipak, fudbaler je na vrhuncu karijere i očigledno je da ukoliko želi da napreduje neophodno je da ode u neki veći klub, gde je realnije da osvoji trofej, koji još uvek na svojoj polici nema. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke