Komiso gubi strpljenje, Vlahović počeo da ga nervira!

Autor: Darko Mitrović
sreda 29.09.2021.
19:46
Izvor: Sportske.net

Želi da se ova saga što pre završi.

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Dušan Vlahović briljira u dresu Fiorentine, a baš kao i čitavog leta, još uvek se dosta piše i priča o njegovom budućem potpisu koji bi uskoro trebalo da se dogodi.

Pisali smo i jutros, s jedne strane Fiorentina mu nudi mnogo bolji ugovor od dosadašnjeg po kom prima 800.000 evra godišnje i koji mu ističe 2023. godine, ali sa druge su tu i dalje brojni zainteresovani klubovi poput Juventusa, Totenhema, Dortmunda, Atletika, Intera i drugih koji bi Vlahovića želeli u svojim redovima i čije bi ponude mogle da budu izdašnije.

Tokom leta ništa nije rešeno, a sve to polako počinje da nervira prvog čoveka Fiorentine Roka Komisa koji je italijanskim novinarima danas govorio o tome kako teku njegovi pregovori sa srpskim napadačem i njegovim agentom.

"Ne znam da li će potpisati, samo treba da ostanemo mirni.

Radili smo na tome mesecima, neki dani su pozitivniji od drugih. Razgovaram sa Dušanom i on kaže da se fokusira samo na teren i da treba da razgovaram sa njegovim agentima, zatim razgovaram sa njegovim agentima i oni kažu da moram da razgovaram sa igračem.

Njegov agent bi trebalo da dođe u Firencu, on vodi pregovore. Ono što ću reći je da bi ovo bila najveća plata ikada plaćena igraču Fiorentine, uključujući Gabrijela Batistutu i Manuela Ruija Koštu'', izjavio je Komiso.

On smatra da Vlahović dosta rizikuje oklevanjem da produži ugovor sa Fiorentinom i jasno mu je stavio do znanja da i njegovo strpljenje ima granice.

''Rekao sam Dušanu da preuzima veliki rizik ako ne potpiše ovaj ugovor. Nudimo mu petogodišnji ugovor vredan 40 miliona evra. Morao sam da radim cele godine da zaradim ono što bi on zaradio za dva ili tri dana. Ne znam kako je fudbal došao do ove faze.

Fiorentina nije samo Vlahović. Ovo je tim i želimo da ostanemo koncentrisani. Šta drugo mogu da uradim? Voleo bih da sam već rešio problem, ali to ne zavisi samo od mene'', zaključio je Komiso.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke