Konačno! Dva velika posla na pragu, ovaj Arsenal može da se bori za LŠ!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 06.08.2020.
08:24
Izvor: Sportske.net

Izgleda da je napravljen veliki korak u pregovorima, Arteta na putu da sastavi odličan tim.

EPA-EFE/Cath Ivill/NMC/Pool
EPA-EFE/Cath Ivill/NMC/Pool

Povezane vesti

Tokom večeri je izgleda došlo do neke vrste dogovora, ostali su detalji, ali Felipe Kutinjo će igrati za Arsenal naredne sezone, kako sada stvari stoje.

Brazilac će otići na pozajmicu sa obaveznim otkupom, čime će Arsenal dobiti strašnog igrača, ali i mogućnost da ga plati tek idućeg leta.

U klubu veruju da će to biti prelomno da Vilijan pristane, oni su jedini koji mu nude ugovor na tri godine, što je uslov svih uslova fudbalera Čelsija i oni bi nakon meča sa Bajernom u Minhenu i verovatne eliminacije mogao da potpiše ugovor sa "Gunerima".

I to nije sve, izboksovali su još jednu godinu pozajmice Sebaljosa, a prelomili su, prodaće Lakazeta ili ga možda menjati za Tomasa Partija. Na ruku im ide što Afrikanac hoće u Arsenal, odbio je da potpiše novi ugovor sa Atletikom, i to bi moglo da bude ključno.

Baner Liga Sampiona

Obamejang i dalje ćuti, bio je zakopčan posle trijumfa u kupu, izlazak u LE je malo poboljšao klupske finansije, pokušavaju da prodaju nekoliko igrača, pre svih štopere Papastopulosa, Mustafija, verovatno i Holdinga, a klub bi mogli da napuste Kolašinac, Sedrik, verovatno i Toreira. Nadaju se da će Roma otkupiti Mihtarijana, a neće biti mesta i za Genduzija. Upravo te prodaje bi mogle da znače i novac za štopera, Dijega Karlosa iz Sevilje, njegova otkupna cena je 70 miliona evra, ali bi navodno Andalužani pristali na pedesetak. Dobre vesti stigle su iz Amerike, Džoš Krenke je ubedio oca Stena da su potrebna ulaganja i da bi tim lako mogao da se bori za top 4.

Baner


Kako bi izgledala ta ekipa?

Leno,
Beljerin, Karlos, Saliba, Tirni,
Parti, Sebaljos,
Pepe, Kutinjo, Vilijan.
Obamejang.


Deluje impresivno, postoje i varijante da igra sa trojicom u liniji, gde bi Luiz i Džaka mogli da uđu u tim, šansu će dobiti i klinci, Majtland-Najls i Saka, a ako bi igrali sa dvojicom napadača, onda Nketijah ili Martineli, mladi lavovi mogu da olakšaju posao Obamejangu.

Stvari posle osvojenog kupa izgledaju mnogo bolje, videćemo da li će želje Artete biti ispunjene, on je navijačima poručio da mu veruju, da ima dobre odnose sa upravom i da ne sumnja da će sledeće sezone imati odličan tim.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MixEr
Thursday, 06.08.2020
14:26

Arsenal se transformisao u 3-4-3 ekipu i za sad to deluje mnogo bolje nego neke druge formacije i teško da će menjati tu formaciju u najvećem broju partija. Ako dođu Vilijan i Kutinjo to je super. Uz nekoliko prodaja i kupuovina u defanzivi stvarno bi bili ok ekipa

avatar
Zeljko Zex Osmanovski
Thursday, 06.08.2020
13:47

Sve ovi lepo izgleda, samo što ce da se zeznu ako prodaju Lakazeta.... Odlican je sa Obamejangom u tandemu... Odavno nisam video da neki tandem ovako dobro funkcionise... Bila bi velika greska takvog igraca prodati... KLASA je!

avatar
Mak-Juventino
Thursday, 06.08.2020
12:06

Martineli mesto Pepea , Kutinjo i Vilian iza Obamejanga , strasno ! Ako uspije ova trampa Lakazet - Parti , pa jos i Karlos ili neko drugi pouzdani stoper , eto Arsenala opet u Top 4 ! Lepo za oko , to je obavezno ...

avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Thursday, 06.08.2020
11:14

Ovaj Arsenal može da se bori za LŠ? Ne može, sledeće sezone ce se LP,MC,MU i CS boriti za titulu. Arsenal je i sa ovakim sastavom slabiji od svih i ne moze do TOP4, na papiru to ne izgleda lose ali Coutinho je van forme sa manjok samopuzdanja. Saliba je tinejdzer koji se tek treba pokazati a Willian je poprilicno istrosen igrac.

avatar
Amalainter
Thursday, 06.08.2020
11:14

Stavi pored 11 Citya,Liverpula,Celsija,Uniteda pa ces videti da je prosek..Ulovili su sjajnog trenera,to im je veliki plus..ali bez vecih ulaganja samo ce ih sreca odvesti medju 4..

avatar
Čeki
Thursday, 06.08.2020
10:46

Sa Luizom i Dzakom u ekipi, opet ce ta ekipa da izvisi za LS, njih dvojica sto mogu pokopati ekipu niko ne moze.

avatar
No rules
Thursday, 06.08.2020
09:35

Ako prorade Kutinjo i Pepe ovaj tim uz dobru klupu moze da cilja najvise domete.

avatar
Wizard08
Thursday, 06.08.2020
09:12

ovo stvarnno deluje solidno,samo sto su kutinjo i sebaljos igraci relativno istik karakteristika.pa bi uz partija na sredini mozda bolje isao neko malo cvrsci od sebaljosa.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Thursday, 06.08.2020
09:09

Obrni Pepea i Vilijana.