Konačno i on! Da li je ovo najbolji Ten Hagov prelazni rok?

Autor: Milovan Longinov
utorak 27.08.2024.
11:30
Izvor: Sportske.net

Peto pojačanje je stiglo!

EPA-EFE/ADAM VAUGHAN
EPA-EFE/ADAM VAUGHAN

Povezane vesti

Fudbalski klub Mančester junajted završio je danas i peto pojačanje ovog leta, u pitanju je - Manuel Ugarte.

Erik ten Hag je dobio pojačanja u svim linijama tima i prema ocenama na Ostrvu, ovo je konačno pravi prelazni rok Mančester junajteda. 

U poslednjoj liniji stigla su čak trojica igrača, univerzalni bek Mazraui, kao i štoperi Leni Joro i Matijs de Liht koji će zajedno koštati preko 100 miliona evra, kada ostvare bonuse. Džošua Zirkze je pojačao konkurenciju u napadu, a sada stiže i ono što je Ten Hag najviše želeo - osigurač na sredini terena. 

Prema informacijama, PSŽ je prihvatio ponudu od 50 miliona evra fiksno + 10 kroz bonuse. Ono što raduje navijače jeste da će Ugarte moći da debituje već za vikend kada Junajted dočekuje najvećeg rivala, Liverpul.

Manuel Ugarte je prava "šestica" po ukusu Ten Haga. Ugarte pokriva veliki deo terena, izuzetno je agresivan i odličan u defanzivi, te se očekuje da bude idealan parnjak sa Kobijem Mejnuom. 

Junajted će za sva ova pojačanja potrošiti oko 220 miliona evra fiksno + dodatnih 20-30 kroz bonuse, što je prihvatljivo ako se uzme u obzir da je stiglo pet igrača. 

Kao i svakog leta, navijači Junajteda su uzbuđeni i tvrde da Ten Hag više neće smeti da ima izgovora, jer ima roster dostojan borbe za vrh Premijer lige. 

Recimo, kada svi budu spremni i u formi, da li je ovo dovoljno jaka postava Junajteda: 

Onana, Mazraui, De Liht, Lisandro, Dalo/Šo, Ugarte, Mejnu, Garnačo, Bruno, Rašford, Zirzke/Hojlund. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke