Konačno reči iz Barselone o povratku Lea Mesija - Poznata i plata!

Autor: Nemanja Janošev
petak 31.03.2023.
17:46
Izvor: Sportske.net

Dešava se, ali...

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

Potpredsednik fudbalskog kluba Barselona Rafa Đuste otkrio je da su oni u stalnim kontaktima sa Lionelom Mesijem i njegovim ocem Horheom oko povratka na "Spotifaj Kamp nou".

Pari Sen Žermen će dati sve što imaju da Mesi i naredne sezone nosi dres tima sa "Parka prinčeva". Na njemu je da odluči da li će prihvatiti ponudu ili će kao slobodan igrač napustiti Pariz. Navodno, rekao je saigračima iz PSŽ da ne bi imao ništa protiv da  produži saradnju sa "svecima".

Od njegovog odlaska iz Katalonije sve vrme se povezuje s povratkom, a sada kao da je nikada bliži, iako su priče različite... Njegov kum Serhio Aguero izjavio je da su šanse da se Mesi vrati u Barsu 60 odsto, izvori bliski klubu takođe, a sada se i Barselona konkretno oglasila povodom najnovijih spekulacija.

"U kontaktu smo s Mesijevim kampom. Leo zna koliko ga cenimo i da bismo voleli da se vrati. Bio sam prisutan tokom pregovora oko novog ugovora pre dve godine i znam koliko je teško bilo pustiti ga da ode. Naravno, Mesi voli klub i grad, a mi ćemo učiniti sve što možemo da stvorimo uslove za nastavak njegove istorije ovde", rekla je desna Laportina ruka Rafa Đuste.

Takođe, mediji bliski samom Leu ističu da je i danas bilo razgovora između Mesija i Barsinog blagajnika. Navodno, 10.000.000 evra po sezoni zarađivao bi Argentinac ukoliko se pronađe poluga za njegov povratak.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke