Konačno - "Tobdžije" će biti u euforiji!

Autor: Sportske Net
sreda 07.07.2021.
11:40
Izvor: Sportske.net

Evo konkretne ponude.

EPA-EFE/Catherine Ivill
EPA-EFE/Catherine Ivill

Povezane vesti

Arteta kuje planove za leto, neki izmiču, ali izgleda da će neke želje uspeti da ispuni.

Posle Nuna Tavareša, stiže iz Benfike i čeka da potpiše ugovor, a potom i Alberta Sambija Lokonga iz Anderlehta, Arsenal bi mogao lepo da se poovi. Ovog leta je ponovo započeo pregovore sa Lionom oko dolaska Usema Auara. Mladi vezista bio je meta i pre godinu dana, ali je za njegove usluge bilo neophodno izdvojiti oko 50 miliona evra, pa je umesto njega na "Emirejts" stigao Tomas Partej iz Atletiko Madrida. 

Još uvek nije poznat iznos koji je Arsenal ponudio francuskom timu, ali šuška se da Lion ceni igrača na 20 do 25 miliona evra. 

Međutim, postoji problem, a to je naravno konkurencija. Naime, predsednik PSŽ-a Naser Al Healifi veliki je fan Auara, a raspitivao se i Atletiko Madrid. Ipak, bez konkretnih ponuda. 

Dvadesettrogodišnjem fudbalru ugovor ističe na leto 2023, ali veruje se da će Lion odlučiti da inkasira njegov odlazak nego da ga puste bez obeštećenja. 

Možda bi Arsenal konačno mogao da kupuje, s obzirom na to da su mu Emi Buendija i Odson Eduar izmakli iz ruku, tačnije nisu želeli na "Emirejts". Još uvek se čeka da se razreši situacija oko Bena Vajta, ali on je preskup, jer ga Brajton ne pušta bez 50 miliona evra. 

Planirano je mnogo odlazaka iz Londona, ali još uvek nije bilo zvaničnih potvrda. Sve u svemu, rekonstrukcija je neophodna i izvesno je da će se desiti. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke