Konte dobio "crveno" svetlo od bIvšeg kluba?

Autor: Lazar Nikolić
četvrtak 09.06.2022.
08:30
Izvor: Sportske.net

"Zeleno" se upalilo Čelsiju.

EPA/PAOLO MAGNI
EPA/PAOLO MAGNI

Povezane vesti

Nedeljama se već spekuliše o odlasku Interovog štopera Alesandra Bastonija u Totenhem. Bivši trener "neroazura", a sada menadžer "Pevaca" Antonio Konte želeo da italijanskog defanzivca dovede u London, ali od toga, izgleda neće biti ništa, barem ovog leta.

Kako prenose engleski mediji, Totenhem ja na adresu Intera poslao ponudu od 60 miliona evra za 23-godišnjeg štopera, ali je vicešampion Italije nije prihvatio.

U Interu su izvagali da je bolje prodati iskusnog Stefana de Fraja, a graditi ekipu oko Bastonija. Tako je 30-godišnji Holanđanin dobio dozvolu da ode, dok je "crveno svetlo" zatreperilo pored Bastonija.

Ovu informaciju potrvdio je i agent italijanskog reprezentativca Tulio Tinti koji je rekao da će njegov igrač ostasti u Interu, i da je srećan na "Meaci".

Što se tiče De Fraja, on bi mogao u Čelsi za 15 miliona evra. Očekuje se da "plavci" uskoro pošalju zvaničnu ponudu na adresu Intera, a "neroazuri" prihvate ponudu za holandskog defanzivca.

Danas se nastavlja takmičenje u Ligi nacija. Reprezentacija Srbije gostuje Švedskoj. AdmiralBet je pripremio sjajnu ponudu za ovaj meč, a naš predlog su golovi u drugom poluvremnu, po jedna na obe strane, kvota je 3,85.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke