Konte - Dvojica Srba papreni, preko 100 miliona, ali to je jedini način da Inter napravi nešto u LŠ?

Autor: Boris Jovanović
utorak 13.04.2021.
09:10
Izvor: Sportske.net

Inter će morati da proda nekoliko igrača, ali i da se pojača. Trojica naših igrača na meti...

EPA-EFE/ELISABETTA BARACCHI
EPA-EFE/ELISABETTA BARACCHI

Povezane vesti

Dušan Vlahović i dalje nastavlja da puni stupce medija u Italiji. Srpski napadač je na ceni, u ovom trenutku on je sa 15 golova sigurno najatraktivniji mladi napadač u Seriji A.

Ima ugovor do 2023. ali je zapelo oko produžetka zbog novca, ne želi da priča o tome jer Fiorentini ne ide, ali nije tajna da ga Milan i Roma žele u svojim redovima.

Međutim, mediji danas pišu da bi u slučaju odlaska Lautara Martineza u igru mogao da uđe i naš reprezentativac, ali i da je cena koju traži Roko Komiso, vlasnik Fiorentine, prevelika 60 miliona evra.

Jasan je potez američkog biznismena, da otera zainteresovane, ali ako Vlahović ne produži ugovor, stvari će biti prilično napete. On igra za "siću", Fiorentina prvo nije pristajala da mu da oko 2.5 miliona po godini, sada su ulozi porasli, jer je Vlahović eksplodirao.

Kasmo smo rekli, Inter je praktično bukirao Nikolu Maksimovića za leto, on će zauzeti mesto Ranokije koji napušta klub posle deceniju, Inter je pred "Skudetom", pa će Kinezi verovatno prodati samo jednu zvezdu, i to ne Lukakua, Tačnije, planiraju da se oslobode Brozovića, Škrinjara, Vidala i još par igrača iz drugog plana, a pominje se da će probati da dovedu i Sergeja Milinković Savića, za njega bi dali oko 60 miliona evra, i verovatno poslali jednog igrača u Rim. Lotito traži 80.

Naši fudbaleri dobijaju na ceni, verovatno bi bilo potrebno više od 100 miliona Konteu da angažuje tandem Srba (Maksimović je slobodan), ali kako je sam rekao, za iskorak u Evropi potrebna su pojačanja.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke