Konte tražio nemoguće, trojka od 200 miliona koja bi Totenhem učinila kandidatom za titulu!

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 22.11.2021.
09:28
Izvor: Sportske.net

Konte veruje da klub može da napravi strašnu ekipu...

EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA
EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Povezane vesti

Novca ima, oko 200 miliona je na raspolaganju, Konte je već identifikovao trio koji bi Totenhem odveo na potpuno drugačiji nivo. Naime, njegove namere su jasne, promeniti stvari u odbrani, ali i dovesti napadača koji će olakšati posao Kejnu.

Juče su "Pevci" savladali Lids sa 2:1, sada u gornjem domu, četiri boda manje od četvrtoplasiranog Vest Hema, Arsenal ima samo bod više.

Jasno da su apetiti porasli, Konte veruje da bi dopunska selekcija omogućila Totenhemu da se bori za velike stvari, dva naredna prelazna roka i trojica strašnih igrača bi učinila da tim iz Severnog Londona konkuriše za top četiri u najmanju ruku.

Koga želi Konte?

Dušana Vlahovića u napadu i to nije tajna, za razliku od Arsenala, Srbin bi verovatno prihvatio ponudu Totenhema, Englezima se žuri, oni bi platili oko 60 miliona plus bonuse za momka koji je golovima zapalio Evropu.

Što se štopera tiče, Stefan De Fraj je logičan izbor, De Liht je takođe pik, ali i nemoguća misija. Iako je Rajola nekim izjavama zakuvao situaciju, samo novi svetski rekord za štopera bi mogao da odvede De Lihta iz Juventusa. On je plaćen 75 miliona evra, sigurno da bi bio skuplji pedesetak miliona. Ali sa De Frajem, De Lihtom i Romerom, Konte bi zaista ima poslednji bedem iz snova. 

Ove stvari, konkretno De Liht deluju nerealno, ali ako zaista budu imali na raspolaganju toliki novac bez problema će dovesti kvalitetnije štopere od ovih koje imaju, što je po Konteu najvažnije kako bi počelo stvaranje velikog Totenhema. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke