Konte zavisi od "milosti" Totenhema?

Autor: Stefan Matić
četvrtak 22.09.2022.
16:54
Izvor: Sportske.net

Ima li čemu Juventus da se nada.

EPA-EFE/Facundo Arrizabalaga
EPA-EFE/Facundo Arrizabalaga

Povezane vesti

Bura oko Alegrija i Juventusa se ne stišava. 

Većina navijača torinskog giganta je završila sa taktičkim zamislima Masimilijana Alergrija, ali italijanski stručnjak ima debelu zaleđinu u vidu ugovora koji traje do 2025. godine.

Što se tiče čelnika kluba izgleda da je Nedved taj koji najviše gura promenu trenera. Anjeli bi navodno ostao i dalje u saradnji sa Alegrijem koji će navodno imati rok do početka Svetskog prvenstva i klupske pauze kako bi preokrenuo stvari u Juventusu. 

Italijani prenose kako je već uspostavljen kontakt sa Konteom. Trener Totenhema ima dogovorenu saradnju do kraja ove sezone. "Pevce" je preuzeo početkom novembra prošle godine. Ove sezone je prvi put odradio celokupne pripreme sa timom što se da videti po rezultatima. Po scenariju koji najviše odgovara Juventusu, bivši trener i nekadašnji kapiten "bjankonera" bi došao kao slobodan trener. Engleski mediji pak prenose drugačije informacije. 

Totenhem navodno ima opciju produžetka ugovora na još jednu godinu. U prvom mahu mislili smo da obe strane moraju pristati na produžetak, međutim londonski mediji prenose kako je Totenhem koji se jedino pita i da mogu aktivirati klauzulu bilo kada. 

Ovo itekako komplikuje posao Juventusa, videćemo šta će vreme reći.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke