Konteova revolucija, poker pojačanja spreman za leto!

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 03.02.2022.
20:31
Izvor: Sportske.net

Veliko letnje spremanje u Totenhemu.

 EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABAGALA
EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABAGALA

Povezane vesti

Kada Antonio Konte dođe u neki klub, obično ga dovede i do titule prvaka. Jedan od najtežih, pa verovatno i najteži zadatak za proslavljenog italijanskog stručnjaka biće kako da od Totenhema napravi šampionsku ekipu.

Jasno je da Pevci sa trenutnim igračkim kadrom nisu konkurenti za titulu, pa će narednog leta pokušati da pojačaju svoje redove.

Imena koja se ovih dana pominju u engleskim medijima govore u prilog ambicijama Kontea da napravi ozbiljan tim za narednu sezonu koji će ravnopravno parirati Sitiju, Liverpulu i Čelsiju u borbi za titulu šampiona Engleske.

Poker koji Konte želi u svojim redovima čine trojica mladih defanzivaca Sven Botman, Alesandro Bastoni i Joško Gvardiol, kao i fenomenalni napadač Napolija, Viktor Osimen.

Osimen bi zasigurno bio najveće pojačanje Pevaca. Oni su spremni da za njegove usluge ponude Napoliju 70 miliona evra. Ipak, teško je verovati da će se Napolitanci odreći usluga fantastičnog nigerijskog napadača koji im je garancija za golove.

Sven Botman je trenutno fudbaler Lila, a za njegove usluga već su se raspitivali brojni evropski klubovi među kojima je najuporniji bio Milan.

Alesandro Bastoni standardni je prvotimac Intera iz Milana i projektovan je kao budućnost italijanskoš šampiona, ali će Konte pokušati da ga privoli da na leto promeni sredinu i preseli se u Premijer ligu.

Poslednji igrač na Konteovoj listi želja na leto jeste hrvatski defanzivac Joško Gvardiol, koji je za kratko vreme ostvario ogroman napredak u karijeri i postoa stadnardni prvotimac Lajpciga i reprezentacije Hrvatske.

Videćemo ko će od ovih igrača pojačati Totenhem, sigurno je da bi im svako bio od velike koristi u narednoj sezoni.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke