Košta naučio lekciju - Nema Mendeša, nema kluba!

Autor: Stefan Matić
četvrtak 18.03.2021.
22:25
Izvor: Sportske.net

Naturalizovani Španac bez kluba od januara meseca.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Dijego Košta se vratio u Brazil, svoju prvu kuću. 

Bivši napadač Atletiko Madrida je završio svoj treći mandat u "jorgandžijama". Konkurencija u vidu Suareza je bila prejaka da bi Košta dobijao neku izgledniju minutažu. 

Napadač se vratio u Brazil, njegova želja je bila da igra u klubu koji igra u Kopa Libertadoresu. Ali novog kluba i dalje nema. 

Košta je putem posrednika kontaktirao klubove poput Atletika MG, Gremija, Palmeirasa i Sao Paula. Međutim njegovi predstavnici se nisu najbolje poneli prema zainteresovanim stranama. Košta je navodno tražio 3 miliona evra godišnje, što nije mala plata za brazilske uslove. 

Sa Palmeirasom je navodno i sklopljen usmeni dogovor, ali kada je došlo do birokratije agenti Košte su zatajili. Brazilski mediji podsećaju da napadač već neko vreme ne sarađuje sa Mendešom, a pokušao je u međuvremenu da sklopi saradnju sa Jorabčianom, ali neuspešno. Tako da je san o povratku u Brazil propala. 

Košta se vratio u Evropu, pored "Starog kontinenta" zainteresovan je da sarađuje sa klubovi iz Azije, Emirati i Katar su posebno interesantni. 

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke