Kostić prekobrojan u Juventusu, Srbin ide u Premijer ligu?

Autor: Lazar Nikolić
četvrtak 31.08.2023.
11:08
Izvor: Sportske.net

A postoji i interesovanje iz Španije.

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Potpuno neočekivano Filip Kostić je odjednom zakucan za klupu Juventusa. Kragujevčanin je prošlog leta došao u Torino iz nemačkog Ajntrahta i imao sasvim dobru sezonu u dresu "stare dame".

Međutim dolazak mladog Andree Kambijasa iz Bolonje preselio je Srbina na klupu, dok je na njegovom mestu novajlija postao nezamenljiv. Tako Kostić nije odigrao ni minut od starta sezone, a kada je takva situacija i poslednji dan prelaznog roka, jasno je šta mu je činiti.

Prema pisanju italijanskih medija Juventus je spreman da proda Kostića, a Srbin da napusti "staru damu", jer se kod Alegrija očigledno neće naigrati, iako 30-godišnjak ima ugovor do leta 2026. godine.

Kostića bi u timu Vest Hem, bar tako tvrde italijanski i engleski mediji. "Čekićari" su i prošlog leta skautirali Srbina, ali je on tada odabrao Juventus. Sada bi klub iz Lonodna želeo da mu ukaže poverenje, a Juventus bi da zaradi od Kostićeve prodaje i traži oko 15.000.000 evra.

Zvanična ponuda još uvek nije poslata, razamatra se i mogućnost pozajmice sa pravom otkupa, a postoji i mogućnost da se smanji visina obeštećnja na okruglo 10.000.000 evropskih novčanica.

Pored Vest Hema, za Kostića se interesuju i neki španski klubovi, ali nije navede koji.

Biće zanimljivo do ponoći kada se završava prelazni rok širom Evrope, a očigledno će Kostić biti jedan od igrača koji će biti u centru pažnje.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke