Dobrodošlica Kostiću, Srbin izabrao obećanu zemlju!

Autor: Aleksandar Golubović
petak 19.11.2021.
20:10
Izvor: Sportske.net

Srbin pristupio poznatoj agenciji.

EPA-EFE/Maja Hitij
EPA-EFE/Maja Hitij

Povezane vesti

Srpski fudbaler Filip Kostić od danas je i zvanično član agencije "World Soccer" nakon prekida saradnje sa Faljijem Ramadanijem zbog kojeg mu je propao transfer u Lacio.

Ova agencija je putem Instagrama poželela dobrodošlicu levonogom fudbaleru, a nemački Sport ovu vest prokomentarisao je u duhu budućeg transfera momka rodom iz Kragujevca.

Kostić je još u septembru raskinuo saradnju sa Ramadanijevom agencijom LIAN Sport, a prelazak kod Alesandra Lučija nagoveštava izvesnu selidbu u Seriju A budući da je najveći broj igrača ove lige pod njegovim okriljem.

Fudbaler koji se dokazao u Nemačkoj na leto će ući u poslednju godinu ugovora sa Ajntrahtom, što je poslednja prilika da klub iz Frankfurta unovči srpskog igrača.

Prema rečima sportskog direktora Ajntrahta klub nema nameru da se na zimu odriče Kostića, ali je na leto to više nego izvesno.

Koliko je izvesno da je leto pred Mundijal idealna prilika da se Kostić okuša u nekoj drugoj ligi, toliko su velike šanse da to bude Serija A.

U agenciji kojoj je Kostić pristupio već se nalaze Dejan Kuluševski i Leonardo Bonući iz Juventusa, Hoakin Korea iz Lacija, Luis Murijel iz Atalante, Alesandro Florenci iz Rome, ali i Aleksandar Kolarov i Edin Džeko iz Intera.

Sve to podgrava spekulacije u kom smeru će se nastaviti Kostićeva karijera,  

Kostić je dugo bio na meti Intera, a onda se u poslednjem trenutku uključio Lacio, međutim posao je propao u poslednji čas krivicom Ramadanija.

Srpski fudbaler je već tri i po godine u Frankfurtu i red je da promeni sredinu, a njegova obećana zemlja se već nazire.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke