Kostić žrtva Ajntrahtove prevare!

Autor: Aleksandar Golubović
sreda 01.09.2021.
10:45
Izvor: Sportske.net

Nije fer.

EPA-EFE/Maja Hitij
EPA-EFE/Maja Hitij

Povezane vesti

Srpski fudbaler Filip Kostić jedan je od tragičara ovog letnjeg prelaznog roka, a uprkos tome što je u više navrata doprineo dobrim rezultatima Ajntrahta iz Frankfurta, nemački klub se u najmanju ruku nije najbolje poneo prema njemu.

Pre dva dana je izgledalo da je transfer u Lacio gotova stvar, ali samo nekoliko dana kasnije su stigle oprečene informacije.

Prema saznanjima koje ovoga jutra stižu iz Italije, Ajntraht je dao lažnu mejl adresu Kostiću kako bi ga uverio da Lacio nije poslao zvaničnu ponudu.

Dalje se navodi, da je agent levonogog fudbalera Falji Ramadani posalo Kostiću dokaz da je ponuda stvarno stigla na adresu Ajntrahta, ali do transfera ipak nije došlo.

Kada je reč o samom toku pregovora, isti izvor navodi da je do dogovorila nedostajalo samo milion evra na ime bonusa, pošto je Lacio ponudio 10 plus dva, dok je Ajntraht tražio 10 plus tri.

Kostić će tako nevoljno ostati u Frankfurtu u koji će se vratiti nakon reprezentativnih obaveza sa Srbijom.

Pozitivna okolnost je što su Ajntraht i Kostić shvatili da je mir u kući trenutno najstabilniji, o čemu je juče govorio sportski direktor Markus Kroše.

"Glavni zadatak bio je finansijska i sportska stabilnost kluba. Filip je sjajan momak i odličan fudbaler. Ubeđeni smo da može da bude važan šraf našeg tima u budućnosti", naveo je on.

Zatim je izneo reči hvale na račun Srbina.

"Kostića sam upoznao kao fantastičnog igrača i dobrog čoveka. Obavićemo razgovor, ustanoviti zajedničke ciljeve i onda ćemo sve to da ostavimo iza sebe. U narednim mečevima imaćemo jasan pristup, kao jedan tim", zaključio je Kroše.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke