Kostiću stigla ponuda, nego šta nego će prihvatiti!

Autor: Boris Jovanović
utorak 23.11.2021.
08:41
Izvor: Sportske.net

Ajntraht se pita, ali čini se da nema prepreka...

EPA-EFE/RONALD WITTEK
EPA-EFE/RONALD WITTEK

Povezane vesti

Ponuda je definisana sada je na Ajntrahtu. Naime, Inter bi platio Filipa Kostića 10 miliona evra Nemcima, to je tri miliona manje nego što je nudio Lacio, ali "Tučku" će narednog leta ostati još sezona ugovora.

Italijani bi Kostića i ranije, no, problem je što nemaju mesta u timu, osim ako ne prodaju Perišića koji odlazi na leto. 

Realnije je da transfer bude u junu, a Kostić bi, ako prihvati ponudu i ako ga Ajntraht pusti zarađivao oko 2.5 miliona evra, plus bonuse po sezoni. Ugovor bi bio na tri godine, Kragujevčanin će narednog novembra napuniti 30 i ovo je njegova šansa karijere. Idealno bi se uklopio u 3-5-2, promenio je menadžera kako bi završio transfer u Italiju i mada ga hoće i Roma, "Tučko" svim silama želi na "Meacu".

To neće biti jedini transfer u najavi za Marotu, več je završen posao sa Onanom, golmanom Ajaksa koji je bio suspendovan zbog dopinga, Nigerijac se vratio, odbio je Arsenal i biće prvi golman naredne sezone, umesto Handanovića.

Inter podsećamo, hoće i Jovića, kako bi doveo alternativu za Džeka, ali prepreka je Sančez koji ne želi da ode, ima veliku ugovor i sačekaće kraj sezone da istekne. Posle pobede protiv Napolija, Inter je istakao kandidaturu za odbranu titule, sa par pojačanja tokom zime, prvo mesto bi bilo realnost.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke