Kragujevčanin centar velikog projekta Njukasla?!

Autor: Nemanja Janošev
petak 15.10.2021.
09:20
Izvor: Sportske.net

Bila bi ovo ponuda koja se ne odbija, zar ne?

@NUFC/Twitter
@NUFC/Twitter

Povezane vesti

Srpski reprezentativac i ving-bek Ajntrahta iz Frankfurta Filip Kostić nalazi se na meti novih gazda Njukasla, prenosi dobro obavešteni "Bild"!

Mnogi fudbaleri dovode se i dovodiće se u vezu sa "svrakama" u bilskoj budućnosti, a među njima je sada i jedan od najboljih igrača Bundeslige Filip Kostić.

Nakon što mu je propao transfer u Lacio ovog leta, Filip se pomirio sa činjenicom da ostaje u Ajntrahtu, što ne znači da ne daje celog sebe za ovaj klub. Naprotiv, igra fantastično, bio je vinovnik velike pobede nad Bajernom i ljubimac je navijača koji se nadaju da bi srpski bočni fudbaler mogao da potpiše novi ugovor sa njihovim klubom.

Međutim, ukoliko Njukasl zaista pokuca na vrata kluba iz grada na Majni, teško je da će bilo ko moći da parira, kako ponudom, tako i finansijskim uslovima za Kostića.

Usput, bilo bi mu obećano da će biti jedna od centralnih figura ekipe koja je odnedavno u rukama saudijskih vlasnika na čelu sa šeikom Mohamedom bin Salmanom, trenutno najbogatijeg čoveka u svetu fudbala.

Pored Kostića, spominju se razna imena u vidu Filipea Kutinja, Tima Vernera, Niklasa Zilea...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke