Kraj, Dembele ide iz Barse, sada se zna i gde?!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 13.06.2022.
15:38
Izvor: Sportske.net

Gotovo je...

EPA-EFE/ALBERTO ESTEVEZ
EPA-EFE/ALBERTO ESTEVEZ

Povezane vesti

Osman Dembele neće prihvatiti poslednju ponudu Barselone, a klub ne namerava da mu pošalje poboljšanu.

Kadena Ser, odnosno pouzdani Santi Ovale potvrdio je danas da više nema dileme da će Dembele napustiti Barselonu kao slobodan igrač. 

Dembele se nadao da će Barsa povisiti ponudu, ali klub nema nameru da to učini. Barsa smatra da je Dembele morao da prihvati ono što je dobio, u skladu sa finansijskom krizom, a njegov agent Musa Sisoko je tražio previše novca.

Spekuliše se da je Dembele sada blizu Čelsija, odnosno ponovne saradnje sa Tomasom Tuhelom. Nemac je doveo Dembelea kao tinejdžera u Borusiju Dortmund, sarađivali su u toj jednoj sezoni 2016/17 nakon čega je Francuz otišao u Barsu.

Čelsi planira da proda Tima Vernera i Kristijana Pulišića, pa Tuhel želi pojačanja u napadu. Dembele je besplatan, sigurno da će biti ogromno pojačanje ako bude zdrav. 

Dembele nikada nije opravdao uloženih 105+40 miliona evra, koliko ga je Barsa platila. Od pomenutih bonusa, Barsa je isplatila skoro sve, stigla je do nekih 135 miliona evra, što je verovatno najbolji posao u istoriji Borusije Dortmund.

Dembele je odigrao samo 149 utakmica za pet sezona, jer je u svakoj bio povređen, postigao je 32 gola i dodao 34 asistencije i nije bio ni bleda senka Nejmara, umesto koga je došao...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke