Kraj i tačka - Kilijan Mbape nikada neće igrati u Real Madridu?

Autor: Nemanja Janošev
četvrtak 22.09.2022.
10:36
Izvor: Sportske.net

Skupo je naplatio svoj ugovor sa Parižanima, a isti ga je skupo i koštao.

 Mohammed Badra
Mohammed Badra

Povezane vesti

Francuski napadač Kilijan Mbape propustio je svoju šansu da zaigra za Real Madrid ovog leta i stoga se taj klub nikada neće vraćati po njega, uverava "El Debate".

Jedan od najstarijih španskih listova sa sedištem u Madridu pisao je o tome kako je Kilijan Mbape potrošio sve kredite Florentina Pereza ovog leta i da Real neće saginjati glavu pred njim kako bi ga doveo u budućnosti.

Zapravo, bili su decidni u svojim izlaganjima i sa sigurnošću tvrde: "Mbape nikada neće igrati u belom dresu". Ispred njegovog doma je, kako kažu, "prošao najbolji voz na svetu, a on ga je propustio. Štaviše, obećao je da će ući u voz koji je stao da ga pokupi, a onda je on u trenutku istine pobegao kroz stanicu i nestao".

Real Madrid oseća da je Kilijan izdao ovu insituciju i da je sve to iskoristila porodica igrača koja je inkasirala 96.000.000 evra neto godišnje plus bonus za potpis od još 100.000.000. Sa Realom se ne igrate, prevarite ga jednom i završili ste.

Takođe, navodi se da je Kilijan kukavički odjavio Real Madrid poslavši samo SMS poruku Florentinu Perezu jer je znao da je ispao negativac u čitavoj priči i da nije smeo da podigne slušalicu. 

Mbape je potpisao trogodišnji ugovor sa Parižanima kako bi potom mogao da krene dalje u svojoj karijeri. Dalje, u Real Madrid, mislio je, ali evropski prvak se ne slaže s tim.

Kvota da će Mbape osvojiti Zlatnu loptu iznosi čak 21 u AdmiralBetu, dok je njegov zemljak apsolutni favorit.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke