Kraj! Mane se oprostio i sada sledi niz transfera!

Autor: Milovan Longinov
nedelja 29.05.2022.
15:00
Izvor: Sportske.net

Gotovo je...

EPA-EFE/YOAN VALAT
EPA-EFE/YOAN VALAT

Povezane vesti

Nakon poraza u finalu Lige šampiona, Sadio Mane se oprostio od Liverpula!

Ovu vest su upravo preneli gotovo svi pouzdani izvori, kao što su Fabricio Romano i Radio Monte Karlo.

Senagalac je osetio da je pravi trenutak da napusti "Enfild" i gotovo sigurno da će karijeru nastaviti u Bajern Minhenu. 

Mane ima još godinu dana ugovora, nije dobio zadovoljavajuću ponudu do sada i osetio je da ga u Liverpulu ne vrednuju dovoljno. To je iskoristio Bajern Minhen koji će mu ponuditi veću platu i višegodišnji ugovor i važnu ulogu u timu. Očekuje se da Liverpul prihvati ponudu između 30 i 40 miliona evra, pošto Mane ulazi u poslednju godinu ugovora.

Mane je bez sumnje legenda Liverpula, u klub je stigao pre šest godina, osvojio je sve moguće trofeje, postigao je 120 golova i dodao 48 asistencija na 269 utakmica. Baš zbog svega toga i deluje da je Liverpul mogao da zaradi i više od 30 do 40 miliona od njegovog obeštećenja.

Njegov dolazak u Bajern otvara vrata odlasku Roberta Levandovskog. Iako prirodno nisu isti profili igrača, Mane može da igra na svim pozicijama u napadu i njegov dolazak bio je ključan da Bajern popusti i prihvati ponudu Barselone. Levandovski je lične uslove odavno dogovorio, čeka samo zeleno svetlo Bajerna da ode u Kataloniju.

I za kraj ostaje - Liverpul.

Nema šanse da bi Jirgen Klop dopustio da ostane bez Sadija Manea, ako nije dobio garancije da će stići adekvatna zamena i veliko ime. Za sada, nijedno se nije posebno izdvojilo, navijači priželjkuju Darvina Nunjeza, neki Harija Kejna, a pominje se i Serž Gnabri. 

Sve u svemu, Mane ide u Bajern, Leva u Barsu, čekamo koga će izabrati Liverpul...


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke