KRAJ! Najveća prodaja u istoriji Mančester sitija!

Autor: Milovan Longinov
utorak 06.08.2024.
11:00
Izvor: Sportske.net

Dogovor je pao, Argentinac leti za Madrid.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Hulijan Alvarez će postati novi član Atletiko Madrida! 

Kako je potvrđeno iz više izvora, Atletiko će platiti 75 miliona evra fiksno i čak još 20 miliona bonusa za potpis sjajnog Argentinca. Ukupna suma od 95 miliona evra ubedljivo je najveća prodaja u istoriji Mančester sitija, pošto je dosadašnji rekord bio odlazak Rahima Sterlinga u Čelsi za 56 miliona evra. 

Ujedno, Siti će zaraditi gotovo pet puta više nego što je platio Alvareza u zimu 2022. godine kada je na račun River Plejta uplatio 20 miliona evra. 

Alvarez je dobio dozvolu da otputuje u Madrid na lekarske preglede i potpis ugovora sve do leta 2029. godine. 

Pep Gvardiola očigledno ni ovaj put nije želeo da stoji na putu svom nezadovoljnom igraču, jer je Alvarez želeo značajniju ulogu u kontinuitetu, a ne da čeka povredu ili rotaciju Erlinga Halanda.  

Takođe, veruje se da će Siti sada krenuti po Alvarezovu zamenu, što neće biti nimalo lako, jer je potrebno nači kvalitetnog napadača koji će prihvatiti ulogu rezerviste. 

Što se tiče Dijega Simeonea, očigledno je njegov plan da upari Alvareza i Sorlota, koji je stigao iz Viljareala, pa ostaje da vidimo kakvu ulogu će dobiti Antoan Grizman.

Kada na to dodamo da stiže i Konor Galager iz Čelsija, onda je jasno da Atletiko ove sezone želi da bude u igri za sve trofeje, posebno u La Ligi...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke