Kraj sage - Dibala rekao "DA"!

Autor: Boris Jovanović
nedelja 17.07.2022.
08:26
Izvor: Sportske.net

Da li je posle telefonskog poziva gotovo?

EPA-EFE/GIORGIO BENVENUTI
EPA-EFE/GIORGIO BENVENUTI

Povezane vesti

Izgleda da se saga o Paulu Dibali privodi kraju.

Pisali smo da Argentinac neće čekati više Inter koji se ohladio dolaskom Lukakua, da je Marota odbio da potpiše predugovor sa Argentincem, da su "crno-plavi" menjali uslove dogovore, pričalo se o četiri godine, a onda je usledio predlog na jednu, pa tri opciono...

Pojavio se i Napoli, iz inostranstva, odnosno van Serije A, "La Hoja" nije dobio nijednu ponudu.

A, onda je izgleda odlučio da preseče.

Naime, njemu je telefonirao Murinjo, uspeo da ga ubedi u Romine planove, oni su osvojili Ligu Konferencija, ove sezone sledi juriš na top četiri i povratak u Ligu šampiona posle pet godina.

Na stolu je ponuda koja može da parira Interu i Napoliju, šest miliona evra po sezoni, plus bonusi, uz to ugovor je na četiri godine.

Mediji prenose da je Dibala prihvatio i sada se ulazi u detalje, odnosno stvar je dogovora oko marketinških prava koja su bila kamen spoticanja i sa Juventusom, ali i zainteresovanim klubovima.

Ipak, veruje se da će Rona uspeti to da reši jer je veoma zainteresovana za Argentinca. Porodica Fridkin, Teksašani, vlasnici Rome, veruju Murinju, on je tražio Dibalu uz objašnjenje da bi bio najvažniji igrač tima.

I najplaćeniji, prošle sezone je najviše primao Tami Ejbraham, pojačanje iz Čelsija čiji je godišnji ugovvo težak pet miliona evra. Roma se već oslobodila Mihtarijana i Borhe Majorala za čije su plate izdvajali ukupno 5.5 miliona.

Roma bi dovođenjem Argentinca bila značajno jača, a na AdmiralBet imate i dalje dobru kvotu, 2.09. da će Roma biti u top 4.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke