Kraj sage oko Harija Kejna?! Samo, ovo će biti bolnije od operacije kuka!

Autor: Boris Jovanović
petak 28.07.2023.
09:10
Izvor: Sportske.net

Blizu smo razrešenja?

EPA-EFE/RICHARD WAINWRIGHT
EPA-EFE/RICHARD WAINWRIGHT

Povezane vesti

Izgleda da se stvari brzo odvijaju u poslednjih nekoliko sati. 

Bajernova delegacija koju predvode CEO Jan-Kristijan Dresen i tehnički direktor Marko Nepe stigla je u London. Razgovaraće danas sa Danijelom Livijem koji se vratio iz Australije gde je bio sa klubom na letnjoj turneji.

Pregovaranje sa Livijem oko igrača Ser Aleks je uporedio pregovore sa čelnikom Totenhema, nazivajući ih bolnijim od operacije kuka, ali Nemci su navodno, ako je verovatni izvorima bliskim klubu uvereni da će završiti posao. Poslednja ponuda bila je 80 miliona evra i to Totenhem nije ni razmatrao, iako je Kejn ušao u poslednju godinu ugovora.

izgleda da na ruku Bavarcima idu problemi sa zakonom koje ima vlasnik "Pevaca" Džo Luis, engleski listovi pišu da je on naredio Liviju da proda Kejna i da uhvati poslednji voz da zaradi na kapitenu kluba i engleske reprezentacije.

U igri je osim Bajerna i PSŽ, ali Kejn želi u Nemačku.

On bi se time odrekao šanse da juri rekord Alena Širera u broju golova u PL, ali bi konačno dobio šansu da se bori za trofeje. Juče je stigla vest da je Bajern voljan da ubaci i Pavarda u čitav posao, Francuz može da igra i štopera, mada je primarno desni bek, ta pozicija je dobro popunjena. 

Šta će biti videćemo, tek, ako je istina da je iz Amerike stigla direktiva o prodaji, ne treba sumnjati da će posao biti završen. Bajern takođe ne želi da Kejn postane slobodan igrač, jer će se onda pojaviti španski velikani, ali i verovatno Junajted, možda i ostali engleski velikani koji bi bili u prednosti...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke