Kraj "sapunice", Totenhem našao trenera, ali i zamenu za Kejna?

Autor: Boris Jovanović
četvrtak 10.06.2021.
10:49
Izvor: Sportske.net

Hoče li Livi konačno rešiti rebus?

 EPA-EFE/SASCHA STEINBACH
EPA-EFE/SASCHA STEINBACH

Povezane vesti

Prerasta u rijaliti, ali Totenhem pregovara sa novim trenerom.

Naime pošto su propali pregovori sa Konteom i Rodžersom, Nagelsman nije bio ni blizu, Sari se odlučio za Lacio, Danijel Livi se okrenuo "Zorou".

Paulo Fonseka posle dve godine u Rimu izgleda odlazi u Englesku, ustupio je mesto Murinju, a sada će ga zameniti na klupi "Pevaca".

U stvari, videćemo hoće li dogovoriti uslove, nekadašnji trener Šahtjora za razliku od drugih kandidata nije uslovljavao klub, a spreman je i da ih preuzme i ako bude prodat Heri Kejn 

Novi direktor Paratići ima visoko mišljenje o Fonseki koji je stigao do polufinala LE, ali je bio tek sedmi u Seriji A što je ocenjeno kao veliki neuspeh. 

Pre toga bio je peti, a u Šahtjoru je za tri godine bio tri puta prvak. U Portou se nije proslavio, sa Bragom je osvojio kup.

Priča se i da Totenhem lagano shvata i miri se sa tim da mora da proda Kejna, a identifikovali su zamenu, u pitanju je talentovani Markus Tiram koji je u francuskoj reprezentaciji, a u poslednje dve godine u Gladbahu je davao dvocifren broj golova. u Bundesigi. Sin Lilijena Tirama je skrenuo pažnju i Dortmunda i Lajpciga, odigrao je dve odlične godine, pogotovo prvu po dolasku iz Gengampa...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke