Kraj sezone 'lova na patke' u zapadnom Londonu

Autor: Boban Filipović
nedelja 25.01.2015.
18:36
Izvor: Sportske.net

Tačnije na 'Patka', kako glasi nadimak brazilskog napadača. Ostrvski mediji navode da padaju u vodu priče po kojima bi ove zime mogao da stigne u glavni grad Engleske.

Beta/AP Photo/Luis Hidalgo
Beta/AP Photo/Luis Hidalgo

Povezane vesti

U izjavi kojoj je dao za 'Sky Sport News', menadžer Kvins Park Rendžersa, Ser Hari Rednap, potvrdio je da je na adresu Korintijansa poslata ponuda za Alešandrea Pata, ali da od tog transfera neće biti ništa.

"Tačno je da sam ga kontaktirao, smatram da je veoma dobar igrač, ali napadač njegvog profila nije nešto što nam je nepohodno u ovom trenutku.

Uvek sam tvrdio da januar nije najbolje vreme za kupovinu."
rekao je 'Ari.

Nekadašnji napadač Milana je prošlu sezonu proveo igrajući na pozajmici u Sao Paolu.

KPR je u ovom trenutku pretposlednji na tabeli Premijer lige, ovaj klub iz zapadnog Londona nije osvojio niti jedan bod na strani ove sezone, najsvetlija tačka Rednapove ekipe je englaski napadač Čarli Ostin, koji je trenutno na treći strelac lige.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Goce94Skoplje
Monday, 26.01.2015
00:23

Pato nece izdrzati ritam i brzinu PL , taj lik nije izdrzao tempo i igre u Italiji pa ce igrati u PL sto je duplo brza i kvalitetnija liga. QPR ukoliko stvarno kupe Pata onda ce biti veliki rizik jer mislim da ce se povrediti odmah nakon prve utakmice Pato je slican igrac tipa Diaby-a , Vilsira itd...