KRAJ! Vlahović postao najskuplji Srbin u istoriji fudbala!

Autor: Boris Jovanović
utorak 25.01.2022.
13:53
Izvor: Sportske.net

Tako se to radi, postignut dogovor!

EPA-EFE/ANDREJ CUKIC
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Povezane vesti

Izgleda da više nema dileme. Kako javlja Fabricio Romano, Juventus i Fiorentina su se dogovorili. Srbin će biti plaćen 75 miliona evra, očigledno "Stara Dama" nema nameru da čeka i da se pogađa, ovo će biti treći najveći transfer u istoriji kluba posle Ronalda i Iguaina. 

Fiorentina je pristala, oni su najavili da je cena veća od 70 miliona i to je "Stara Dama" ispoštovala.

Ostaje lakši deo posla da dogovore uslove sa Vlahovićem, teško je da je to prepreka, jer se priča da je to već odavno poznato, da će Srbin potpisati ugovor na pet godina vredan oko osam miliona evra sa bonusima.

Juventusu je stvari olakšao sam igrač jer je odbio svaku pomisao da ode u Englesku, insistirao na prelasku u Torino, a Juve koji ima problem sa napadačima ne može da čeka!

Ovo je ogromno pojačanje, u tome se svi slažu, jednostavno sa samo 34 postignuta gola ove sezone jasno je šta nedostaje najvećem italijanskom klubu i oni nisu imali izbora, ali ni dileme. Sigurno da će nakon ovoga uslediti prodaje, priča se o Arturu, Kuluševskom, Betankruru, čak i De Lihtu na leto, ali kako rekosmo Juventus tako radi, kada nekoga silno želi, taj završi u Torinu.

Navijači Fiorentine su već poslali pretnje i uvrede Vlahoviću, na "Frankiju" će ga dočekati pakao, ali on ne haje, san je ostvaren.

U stvari ovo je početak, nikada nijedan igrač iz Srbije nije plaćen ovoliki novac, a poznavajući njegovu usresređenost i to da čvrsto stoji na zemlji, neće mu biti problem da izdrži pritisak i novo dokazivanje.

Dušane, srećno!

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke