Kraj za Nemanju Matića

Autor: Nemanja Janošev
petak 15.04.2022.
11:16
Izvor: Sportske.net

Sledi rastanak.

EPA-EFE/ANDREW YATES
EPA-EFE/ANDREW YATES

Povezane vesti

Srpski vezista i fudbaler Mančester junajteda Nemanja Matić napustiće taj klub ovog leta, piše lokalni list "Manchester Evening".

Posle pet godina provedenih na "Old Trafordu", Nemanja Matić će morati da pronađe novo utočište uprkos tome što mu ugovor važi do 2023.

 Dolazak Erika Ten Haga zahteva i određene promene u igračkom kadru, a Junajted će definitivno ostati bez Edinsona Kavanija, Huana Mate, Džesija Lingarda i Nemanje Matića, dok je i dalje upitno šta će biti sa Polom Pogbom.

Matić ima 33 godine i nije u prvom planu ni kod Ralfa Rangnika ove sezone iako je imao nekoliko zapaženih mečeva i njegov uticaj na terenu se oslikao na rezultat. Upisao je 17 nastupa u Premijer ligi i od leta ćemo ga gledati u drugom dresu.

A, ne bi bilo iznenađenje da Žoze Murinjo opet pokuca na njegova vrata imajući u vidu koliko ga Portugalac ceni. Žarko ga je želeo u svom drugom mandatu u Čelsiju i uspeo da ga privoli, a potom je i po odlasku u Mančester junajted učinio isto.

Njegov Junajted za vikend igra protiv Noriča i trebalo bi rutinski da obave posao. Opcija 1 i 3+ u AdmiralBet zvuči kao najrealnija, a pritom se plaća po kvoti od 1.61.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke