Kraj za Saula, "suze" zbog Dušana Vlahovića!

Autor: Boris Jovanović
sreda 25.08.2021.
08:23
Izvor: Sportske.net

Nema milosti kod Simeonea, da li je Atletiko pogrešio?

EPA-EFE/PABLO MARTIN
EPA-EFE/PABLO MARTIN

Povezane vesti

Izgleda da je gotovo.

Naime, Saul Nigez će do kraja prelaznog roka napustiti Atletiko kada se činilo da se složio da ostane u odbrani titule. Međutim, sjajni vezista je nezadovoljan, ne želi da pokriva rupe u ekipi, da ga Simeone šeta sa mesta na mesto i on traži da ode.

Simeone zna za tu želju i nezadovoljstvo.

"Mislim da tako može da pruži najviše, na žalost on sam i oni oko njega smatraju da je protraćio dve godine", kaže Argentinac.

Odluka sazreva, jedan od razloga je što "Ćolo" ne želi nezadovoljne igrače u svlačionici, najveća vrednost Atletika je upravo jedinstvo i timski duh, to ih nosi gotovo deceniju.

Šta su opcije za Saula?

Da sačeka poslednji trenutak da se Čelsi koji ga želi oslobodi prekobrojnih, moraju nekako da se reše Barklija i Drinkvotera dvojice igrača koji nisu u planovima Tuhela. Ponuda bi bila oko 60 miliona i Atletiko bi je prihvatio. Drugi klub koji se pominje je Junajted, oni nisu zadovoljni Fredom, kada stane Pogba nedostaje im mnogo kreativnosti, videlo se protiv Sejntsa.

U Španiji su prilično uvereni da će Saul otići, da Atletiko nema milosti kada se igrač pobuni, primeri Dijega Košte i Luiza Felipea su ilustrativni, mada su se oni kasnije vratili u klub. 

Sa druge strane, mnogo veća Simeoneova muka je napadač. Iako Korea igra fantastično na startu, klub i dalje traži zamenu za Koštu, a danas bi trebalo da stigne Mateus Kunja iz Herte za oko 30 miliona evra. "AS" piše da Kunja nije Vlahović, da nije lasičan napadač. On je davao golove na OI u Tokiju, ali je niži, slabiji u duelu od Srbina. On možda bude rešenje, ali u Španiji smatraju da je bolje da je Atletiko prodao Saula i sav raspoloživi novac uložio u Vlahovića...

Ali, to se neće desiti...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke