Kreće post-Mbape era, ovo su mete Pari Sen Žermena i ne, ne izgleda nimalo loše!

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 15.07.2024.
07:28
Izvor: Sportske.net

Argentinac bi bio strašno pojačanje...

EPA-EFE/MOHAMMED BADRA
EPA-EFE/MOHAMMED BADRA

Povezane vesti

Pari Sen Žermen kreće u akciju. Posle odlaska Mbapea, uslediće velike promene u igračkom kadru, klub su napustili i golmani Riko i Navas, kao i Kurzava, svima su istekli ugovori. Ali, to nije sve, priča se o prodaji Škrinjara, navodno je nuđen turskim klubovima, Markinjoš ima ogromnu ponudu iz Saudi Arabije, ali je pitanje hoće li pustiti kapitena. Ćabi Simons bi mogao da odmah bude prodat po povratku sa pozajmice, mada postoji ideja za trampu sa Sitijem.

Kao zamenu za Mbapea, "Sveci" hoće Hulijana Alvareza. Argentinac će najverovatnije napustiti "Etihad" zbog manjka šanse, mada "Građani" traže 80 miliona. 

Uz Alvareza, meta je i vezista Benfike Žoao Neveš koji košta oko 75 miliona. 

To bi trebalo da budu dva glavna pojačanja, a kasu bi mogle da napune i prodaje Ugartea u PL, kao i eventualni odlazak Kola Muanija koji se nije proslavio po rekordnom transferu prošlog leta iz Bundeslige. 

U slučaju da ode Muani (Ramos po svemu sudeći ostaje) naravno da bi se ustremili na Osimena, samo nema šanse da plate navodnih 200 miliona evra koliko De Laurentis traži za Nigerijca. 

Francuski šampionat inače kreće za mesec dana, a PSŽ na startu putuje u Normandiju na noge ekipi Avra.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke