Krenuo Juve, prvo pojačanje, jednog igrača prodaju Milanu, drugog Atalanti!

Autor: Boris Jovanović
sreda 04.08.2021.
09:10
Izvor: Sportske.net

Juventus završava poslove...

EPA-EFE/Alessandro Di Marco
EPA-EFE/Alessandro Di Marco

Povezane vesti

Izgleda da se Juventus kreće ka rešavanju stvari u prelaznom roku. Danas stiže mladi Brazilac Kajo Žorge koga su oteli Milanu, dosadašnji fudbaler Santosa će biti četvrti napadač.

Ali, to je samo početak, čeka se dogovor oko Lokatelija, a danas "Gazeta" tvrdi da je Aron Remzi ponuđen Milanu. On nije oduševljen da se vrati u PL i zaigra za Vulvse, ali bi mogao da se preseli među "Rosonere". Oni bi prihvatili veći deo njegove plate, a sigurno da bi imao više prostora da igra među "Rosonerima".

Ipak, ostaje da se vidi da li će Milan pristati, Juventusova namera je jasna, ako se oslobode Remzija, otvoriće vrata za povratak Pjanića koga Barsa pušta bez obeštećenja kako bi sačuvala osam miliona evra neto godišnje koliko plaća Bosanca na koga Kuman ne računa.

On bi smanjio platu da se vrati u Juve. Klub iz Torina je takođe blizu da realizuje prodaju Meriha Demirala Atalanti. Oni su isto učinili sa Romerom prošle godine, 16 miliona je tada ušlo u kasu, sada će Bergamaski na Argentincu od Totenhema zaraditi čak 50. Planiraju slično sa Turčinom, pozajmica će biti tri miliona i otkup još 25 na kraju sezone, ako Demiral odigra dovoljan broj utakmica. Oni veruju da će sjajni štoper naći formu iz Sasuola pre povrede, treba reći da sam Demiral želi da ode, jer nema prostora da igra.

Priča se da bi Juventus krenuo po Blekija Milenkovića, ali to je i dalje u magli, problem ostaje isti, imaju i Ruganija kao četvrtog štopera, on se vratio iz Rena sa pozajmice i mogao bi da ostane jer nema ponuda, osim eventualno nove pozajmice, priča se o Laciju.

U svakom slučaju, plan Juventusa ostaje isti, da odu Demiral i Ramzi, Lokateli, Pjanić i Kajo Žorge su pojačanja, Bernadeski ostaje, kao i Kristijano Ronaldo, jer ponuda nema, Mbape ostaje izgleda u PSŽ, pa će Portugalac odraditi poslednju godinu ugovora u Juventusu. 

Da li ovakav tim može do titule prvaka?

Po mnogima da, jer imaju veliki broj igrača, a svakako da je povratak Alegrija najveći adut.  

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke